GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Sındırgı’da “Huzurlu Aile Sohbetlerine” Yoğun İlgi

Sındırgı’da “Huzurlu Aile Sohbetlerine” Yoğun İlgi

 

Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olduğu ‘Huzurlu Aile Sohbetleri’ adlı konferans Sındırgı’da yoğun katılım ile gerçekleşti.

 

Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Salih Durak, belediye meclis üyesi Atiye Demir, ilçe müftüsü Sami Türkel, yazar Mehtap Altan, daire amirleri ve bin iki yüze yakın vatandaşın katıldığı konferansa özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

“Hanımların Ürünlerini Beğendim”

Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim “ Bir defa hanımefendilerin çalışmaları, belediyenin bu kadar çok doğal hayata değerlerimizi açığa çıkarmaya kültürel değerleri yaşatmaya verdiği değer gerçekten çok kıymetli çok dua ettim, çok tebrik ettim. Hanımefendilerin yaptıklarına bayıldım. Geri dönüşümden yaptıkları o takılar, o doğal ürünler, o sepetler inanılmaz güzel. Bakın üstümde de onların bir hediyesi var bileğimde onların hediyesini taşıyorum. Buradaki ilgiyi çok yoğun hissettim. Allah razı olsun. Hem yoğun bir sevgi seli vardı hem koskoca salon çıt çıkmadan dinledi“ dedi.

Salih Durak “Bir yıl bekledik”

Sındırgı belediye başkan yardımcısı Salih Durak “ Sındırgı Belediyesi, İlçe Müftülüğümüz ve İlim Yayma Cemiyeti olarak bugün Sındırgı halkıyla Saliha Erdim hocamızı buluşturduk. Saliha Erdim hocamla yaklaşık 1 yıldır bugünü bekliyorduk. Onu burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. İnşallah mutlu aileler, mutlu yarınlar, mutlu evlatlar olması için bugün Saliha Erdim hocamızın söylediklerini hayatımıza takdim ederiz ve mutlu ve huzurlu aileler oluruz diyorum“ dedi. Program sonunda yazar Erdim’e, meclis üyesi Atiye Demir tarafından Sındırgı’ya özgü yağcıbedir halısı, belediye başkan yardımcısı Salih Durak ve ilçe müftüsü Sami Türkel tarafından yöresel ve doğal ürünlerden oluşan hediye sepeti takdim edildi. Program sonunda yazar Saliha Erdim kitaplarını imzaladı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu