Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması Gerçekleşti

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı anma etkinlikleri kapsamında özel bir program düzenlendi.

Sındırgı’da İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması Gerçekleşti

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı anma etkinlikleri kapsamında özel bir program düzenlendi. Program, Metem Okulu tarafından organize edildi ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve akabinde güzel okuma yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Sındırgı'Da İstiklal Marşı'Nı Güzel Okuma Yarışması Gerçekleşti

Başkan Yavaş, konuşmasında etkinliğin önemine vurgu yaparak, “Bugün, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı anma etkinliklerindeyiz. İlçemiz Metem Okulu tarafından düzenlenen programda, İstiklal Marşı’nı anma ve Mehmet Akif Ersoy’u anma konusunda bir aradayız. Dereceye giren öğrencilerimize günün anlamına uygun hediyelerini takdim ettik. Dualarımız, Allah’ın bu millete bir daha İstiklal Marşı yazılacak günleri göstermemesi yönündedir” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Bülten

Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğinin Sesi İstiklal Marşı’nın 41 Dizesiyle 41 Şehirden Çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu