Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Sındırgı’da “Şehit Makbule Efe” İsimli Tiyatro Gösterisi Alkış Topladı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Milli Mücadelenin kadın kahramanlarından Gördesli Şehit Makbule Efe anısına hazırlanan ”Gördes’ten Koca yayla’ya Şehit Makbule Efe” isimli tiyatro oyunu beğeni topladı.

 

3 33

Geleneksel Davet Yapıldı

Sındırgı Belediyesi Akpınar Yaşam Merkezinde sahnelenen tiyatro oyunu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Milli mücadele kahramanlarını ve kahramanlık hikâyelerini geleceğe aktarmak adına kurulan Sındırgı 3. Müfreze Kültür ve Sanat derneği organizasyonuyla sergilenen oyun öncesinde geleneksel davet yapıldı.

 

Sindirgi

Ekrem Yavaş, ‘’Bu Güçlü Ekibe Sonsuz Teşekkür’’

Sındırgı Belediyesi Ekrem Yavaş “Bugün bize tekrar izlettirip de bizim yüreğimize su serpen bu memleketin geleceği parlaktır diyen genç ekibe, bu güçlü ekibe, yürekli ekibe sonsuz teşekkür ediyorum. İmkân ne varsa sizi Türkiye’nin her tarafına yollayıp göndermekte bizimde boynumuzun borcu olsun“ dedi.

 

Sindirhihih

İnşallah insanlara güzel bir mesaj olmuştur

Makbule Efe rolünü canlandıran Özge Sarı iha muhabirine, “Bugün “ Gördes’ten Kocayayla’ya” adlı tiyatromuzu sergiledik. Tiyatromuzda Makbule Efe karakterini canlandırdım. İnşallah insanlara güzel bir mesaj olmuştur. Biz Temmuzdan bu yana arkadaşlarımızla birlikte çok çabalar gösterdik. İzleyicin duygulandığını düşünüyorum. Hem ağladık, hem ağlattık. O yüzden güzel bir iş başardığımızı düşünüyorum. İnşallah insanlara güzel bir mesaj vermişizdir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu