Gündemİlçe HaberleriSpor

Sındırgı’da Spor Sırası Beylerde

Sındırgı’da Spor Sırası Beylerde

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde ilçe Atatürk Stadyumu’nda Sındırgılı kadınlara yönelik yapılan spor çağrısı bu kez İlçenin beylerine yapıldı.

SPOR SIRASI BEYLERDE

Sındırgı İlçesi’nde önceki günlerde ilçe Atatürk Stadyumu’nda Sındırgılı kadınlara yönelik yapılan spor çağrısı bu kez İlçenin beylerine yapıldı. Sındırgı İlçesi Atatürk Stadyumu’nda İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın çağrısı ile ilçe erkekleri spor yapmaya davet edildi. Sındırgı Belediyesi tarafından, sabah koşusu ile başlayacak olan erkeklere yönelik spor aktivitelerinin 30 Kasım Pazartesi günü startı verileceği duyuruldu.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Sağlıklı bir yaşam mottosu ile gerçekleştirilecek spor etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak uzman eğitimciler tarafından boy kilo endeksi, vücut yağ oranı takibi, ağırlık takibi, kas kütle hacmi takibi yapılacağı belirtildi. Sındırgı Belediyesi tarafından spor etkinliğine katılım sağlamak isteyen vatandaşların İlçe Akpınar Yaşam Merkezi Spor Salonu’ndan kayıt yaptırmaları gerektiği bilgisini de paylaşıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek olan spor etkinliklerinde katılımcılarında tedbirlere uyum sağlamsına yönelik hatırlatmalar şimdiden yapıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu