Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’daki Turizm Projelerine Tam Not

AK Parti Milletvekilleriyle Sındırgı’da ziyaret ve incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Ekrem Yavaş başkanımız projelerin adamı. Sındırgı’da birçok alanda farklılık yaratan biri. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Sındırgı’da turizmi geliştirmek adına yapılan projeler ilçeye gelenlerin beğenisi topluyor. Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Hanımeli Çarşısı ve Türkiye’nin tek güreş evi Balıkesir AK Parti protokolünden de tam not aldı. AK Parti Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Sındırgı belediye başkan aday adayları, ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret ederek 5 yıl boyunca yapılan çalışmalar ve planlan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Yavaş istişarelerin ardından Balıkesir heyeti ile birlikte Türkiye’de tek olan Sındırgı Belediyesi Remzi Çakar Güreş Evi ve hanımları istihdama ve turizme kazandırmak adına oluşturulan Hanımeli Çarşısını ziyaret etti. Sındırgı’nın geleceğinin turizmde olduğunu belirten başkan Yavaş hanımeli çarşısı, Güreş Evi ve turizm alanında yapılan çalışmalara yönelik detaylı bilgi verdi.

Sındırgı Tarihine, Kültürüne Sahip Çıkıyor

Ekrem Yavaş yönetimindeki Sındırgı’nın önemli projelerle önplana çıktığını söyleyen Yücel Yılmaz, “AK belediyecilik demek vatandaş odaklı hizmet anlayışının ön planda olduğu bir belediyeciliktir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu anlayışı devam ettirecek, gönül belediyeciliğini Balıkesir’imizin her karışına yayacağız. Ekrem başkanımız zaten bu tür projelerin adamı. Sındırgı’da birçok alanda farklılık yaratan biri. Kendisini tebrik ediyorum. Hanımeli çarşısı vatandaşlarımıza dokunan muhteşem bir proje olduğu gibi, Güreş evi de Sındırgı’nın kültürünü yaşatıyor. Pehlivanlar yurdu Sındırgı’da Türkiye’nin ilk Güreş Evini görmek, güreş kültürünün yaşatılması bizleri mutlu ediyor. Tarihine, kültürüne ve vatandaşlarına sahip çıkan bir Sındırgı Belediyesi var” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu