Görüntülü Haberler

Sındırgı’nın Kitap Kurtlarına Ödül

Sındırgı’nın Kitap Kurtlarına Ödül

Sındırgı Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçe kütüphanesinde en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi.

EN ÇOK OKUYAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİLER

Sındırgı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 57. Kütüphaneler Haftası’nı kutlamaya yönelik bir etkinlik düzenledi. Bu kapsamda Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Çakır ilçede bulunan Piyade Uzman Çavuş Hasan Öztürk Millet Kütüphanesi’nde aylık en çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi. Piyade Uzman Çavuş Hasan Öztürk Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen tören ile en çok okuyan öğrencilere teslim edilen ödülleri sonrası ayrıca Başkan Yavaş bir açıklama.

OKUYAN GENÇLER GURUR KAYNAĞI

Ekrem Yavaş açıklamasında geleceğin yön verecek kişilerin şimdinin çocukları ve gençleri olduğuna dikkat çekerek, alınan eğitimin önemi ve ayrıca okumaya ayrılan zamanın değerine değindi. Kitap okumanın insan hayatı üzerindeki etkilerine yer veren Başkan Yavaş başarılı ve çok okuya öğrencilerin yaşadığı bir Sındırgı’nın kendisini gururlandırdığını ifade etti. Yavaş öğrencilere gösterdikleri okuma performansından dolayı ayrıca tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu