Gündemİlçe Haberleri

SINDIRGI’NIN ŞEFKAT ELİ

Sındırgı’da  Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelindeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Ramazan’da bir arada olmanın önemine değinen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Sındırgı’mızda şehit ailelerimiz, gazi ve gazi yakınlarımız her zaman başımızın tacıdır” dedi.

Sındırgı Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. Kaymakam Oktay ve Başkan Yavaş yemek öncesi davetlilerle tek tek selamlaştı.

YAVAŞ “ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN”

 

İftar sonrası şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Başkan Yavaş, şehitleri şükran ve minnetle andıklarını ifade ederek, “Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. İnşallah Ramazan ayına yetiştiğimiz gibi Bayrama da yetişmeyi nasip etsin. Bugün bu memlekete bu vatana canımızı verdiğimiz ve onların aileleriyle beraberiz. Rabbim onların mekânını cennet etsin. Allah binlerce kez razı olsun onlardan. İnşallah şefaatlarından bizlere nail eylesin. Çünkü şehitlik mertebesi herkese nasip olabilecek bir hadise değil. Memleket, millet, din, bayrak uğruna en kutsal şeyimizi canımızı vermek herkese nasip olmayacak bir hadise. Allah tüm şehitlerimizden, gazilerimizden razı olsun” dedi.

“KIYMETLİ OLANIN DÜŞMANI ÇOK OLUR”

Başkan Yavaş, “ Bu memlekette dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bu memleket kıymetli. Kıymetli olan şeylerin düşmanı çok olur. Bu memleketinde düşmanı çok. Onun için bizler birlik içerisinde güçlü bir şekilde olduğumuz müddetçe onlar oyunlarını oynamaya fırsatı olmayacaktır. Bugün inanın ben çok mutlu oldum. Duygusal bir ortam oluyor. Bizlerden bir arzunuz, bir isteğiniz, yapabileceğimiz bir şey varsa onları da dinlemek öğrenmek isteriz. Elimizden geldiği ölçüde katkı sağlamak isteriz. İnşallah nice Ramazanlarda, Bayramlarda nice nice güzel günlerde hep beraber olalım. Allah hep beraber eylesin. Katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

OKTAY “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

İlçe Kaymakamı Zafer Oktay ise “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu vesileyle bir yemek organizasyonu düzenlendi. Katkı ve katılımınızdan dolayı sizlere minnettarlık duyuyoruz. Ramazan ayının huzur ve bereket içerisinde geçmesini diliyoruz. Barış ve kardeşlik dolu huzur içerisinde günlerinizi idame ettirmenizi diliyoruz. Her an yanınızdayız. Taleplerinizi dinlemeye, ihtiyaçlarınızı gidermeye hazırız. Sizler bizlere birer emanetsiniz. Ezanlarımız susmuyor, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, düşmana göğsünü siper etmiş şehitlerimiz sayesindedir. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. ” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu