Gömeç’te Muharrem Ayı’nda Aşure İkramı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gömeç’te Muharrem Ayı’nda Aşure İkramı
Gömeç’te Muharrem Ayı’nda Aşure İkramı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gömeç İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Gömeç Meydanı’nda düzenlenen etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Vatandaşlar, aşure kazanlarının başında ikram edilen tatlıyı paylaşarak Muharrem ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Gömeç’te Muharrem Ayı’nda Aşure İkramı - 1. resim

İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal’dan Dua

Programda Gömeç İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal tarafından dua edildi. Yapılan duada birlik, beraberlik ve huzur vurgusu öne çıktı. Katılımcılar, dualara hep birlikte eşlik ederek manevi atmosferi paylaştı.

Siyasi ve Yerel Temsilciler Bir Araya Geldi

Aşure ikramı programına çok sayıda siyasi ve yerel yönetim temsilcisi katıldı. Etkinlikte MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdar, MHP Burhaniye İlçe Başkanı İsmail Zeybek ve MHP Edremit İlçe Başkanı Gökhan Selcan hazır bulundu.

Ayrıca AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Aytekin Öz, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Gömeç’te Muharrem Ayı’nda Aşure İkramı - 3. resim

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Muharrem ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekilen etkinlikte, aşure ikramı vesilesiyle toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi amaçlandı. Vatandaşlar etkinlikten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: AA
MHP balıkesir aşure hayrı AK Parti Gömeç