Belgin Uygur Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Polis Haftası dolayısıyla emniyet birimlerinin mensuplarıyla aynı sofrada buluştu. Uygur’un verdiği mesajda hem teşekkür hem de dikkat çeken “huzurun teminatı” vurgusu öne çıktı.

Belgin Uygur Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu
Belgin Uygur Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Polis Haftası dolayısıyla emniyet teşkilatı mensuplarıyla bir araya geldi. Uygur, Birim Başkan Yardımcısı Selahattin Yağcı ile birlikte düzenlenen “Bir Sofrada Emniyet-i Umumiye” programında polislerle aynı masayı paylaştı.

Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Program kapsamında Cumhurbaşkanlığı Koruma Ekibi, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeliyle buluşuldu.

Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

“Huzurun Teminatı Olan Tüm Polislerimizin Polis Haftası’nı Tebrik Ediyorum”

Program sonrası değerlendirmede bulunan Belgin Uygur, emniyet teşkilatının yürüttüğü görevin önemine dikkat çekti. Polislerin toplumun huzuru ve güvenliği için büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Uygur, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı.

Uygur, fedakârca görev yapan polislerin üstlendiği vazifenin onurlu ve kıymetli olduğunu vurgulayarak, her birine şükranlarını sundu.

Emniyet Birimlerine Teşekkür Mesajı

Açıklamada, farklı birimlerde görev yapan polislerle aynı sofrada buluşmanın anlamına da dikkat çekildi. Polis teşkilatının yalnızca güvenliği sağlamakla kalmadığı, aynı zamanda toplum düzeninin korunmasında da kritik rol üstlendiği mesajı verildi.

Belgin Uygur’un paylaşımında, “Rabb’im ayaklarına taş değdirmesin” ifadesi de öne çıktı. Bu mesaj, polis teşkilatına yönelik hem moral hem de destek vurgusu taşıdı.

Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Polis Haftası’nda Emniyet Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Polis Haftası’nda Dikkat Çeken Buluşma

Gerçekleştirilen program, Polis Haftası kapsamında emniyet mensuplarına verilen desteğin ve teşekkür mesajının bir yansıması olarak değerlendirildi. Özellikle farklı emniyet birimlerinin aynı programda buluşması, teşkilata yönelik birlik ve dayanışma mesajını güçlendirdi.

Kaynak: Balıkesir Milletvekili- Bülten
belgin uygur Ak Parti polis haftası