Balıkesir’den Katılım: MHP’nin Eskişehir Buluşması
MHP Eskişehir buluşmasında Balıkesir'den büyük destek

Balıkesir’den Katılım: MHP’nin “
Terörsüz Türkiye İçin Sonsuz Kardeşlik” Buluşmaları Eskişehir’de Devam Etti
Eskişehir’de düzenlenen “Terörsüz Türkiye İçin Sonsuz Kardeşlik” buluşmalarının 5’incisine Balıkesir’den de geniş katılım sağlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan ve milli birlik ile dayanışma temasını öne çıkaran buluşmada, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman önemli mesajlar verdi.
“40 Yıllık Terör Belasının Sonuna Yaklaşıldı”
Balıkesir, Afyonkarahisar, Bilecik, Bolu, Bursa, Konya, Kütahya ve Yalova’dan gelen partililerin katıldığı programda, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman şu ifadeleri kullandı:
“PKK terör örgütü, 27 Şubat 2025’te fesih ve silah bırakma kararı almış, 12 Mayıs 2025’te kongresini toplayarak feshedildiğini ilan etmiştir. 11 Eylül’de örgüt militanları silahlarını yakarak teslim sürecini başlatmıştır. 40 yıllık terör belasının sonuna yaklaşılmıştır. Son terörist silahını bırakana kadar süreç hassasiyetle takip edilecektir.”
Balıkesir’den Katılım Dikkat Çekti
Buluşmaya Balıkesir’den çok sayıda MHP mensubu katılırken, şehitler ve gaziler için verilen mesajlar salonda büyük yankı uyandırdı. MHP Genel Sekreteri Büyükataman, “MHP ve Cumhur İttifakı, şehitlerimizin aziz hatırasına ve kahraman gazilerimizin fedakârlıklarına gölge düşürecek hiçbir yanlışın içinde olmamıştır” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
“Terörsüz Türkiye Siyaset Üstü Bir Meseledir”
Büyükataman konuşmasının devamında, terörle mücadelenin sadece güvenlik boyutuyla değil, toplumsal birlik ve kardeşlik ruhuyla da kazanıldığını belirterek şu sözleri dile getirdi:
“Terörsüz Türkiye, siyaset üstü bir meseledir. Bu hedef, asla bir müzakere veya teslimiyet politikası değildir. Türk milleti kendi sorunlarını kendi iradesiyle çözme azmindedir.”
Programda AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Genel Başkan Yardımcıları ve çok sayıda milletvekili de yer aldı.