Karesi Şok İstifa!“Hakan Mesci Görevinden Ayrıldı”
Balıkesir’in merkez ilçesi Karesi Belediyesi’nde beklenmedik bir görev değişikliği yaşandı. Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Mesci, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıkladı. Mesci’nin istifası, belediye yönetimi ve kamuoyunda sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi.

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hakan Mesci’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“On sekiz aydır omuz omuza hizmet ettik. Daha da yapacak çok işimiz vardı ancak konu sağlık olunca elden bir şey gelmiyor. Hakan kardeşime, Başkan Yardımcısı olarak Karesi Belediyemize yapmış olduğu önemli katkılardan ve yol arkadaşlığından dolayı yürekten teşekkür ederim. ALLAH, kıymetli eşin ve dünya güzeli küçük kızın ile birlikte sağlıklı, hayırlı bir yaşam sürmeni nasip eylesin…”
Mesci’nin yerine, belediye meclis üyesi Kemal Halulu başkan yardımcılığı görevine atandı. Belediyeden yapılan açıklamada, hizmetlerin aksamadan devam edeceği ve mevcut projelerin yeni yönetimle sürdürüleceği belirtildi.
Karesi Belediyesi’nde yaşanan bu görev değişimi, yerel yönetim çevrelerinde “önemli bir kayıp” olarak yorumlanırken, Hakan Mesci’nin ilerleyen süreçte yeniden aktif görev alıp almayacağı merak konusu oldu.