Konakpınar’da Muhtarlar Buluştu

MHP Balıkesir teşkilatı ve MYK Üyesi Ekrem Gökay Yüksel, Altıeylül ilçesine bağlı Konakpınar Mahallesi’nde muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçları ve devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Konakpınar’da Muhtarlar Buluştu
Konakpınar’da Muhtarlar Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir teşkilatı, Altıeylül ilçesine bağlı Konakpınar Mahallesi’nde saha ziyaretini sürdürdü. MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ile birlikte ziyarete MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muhtarlarla İstişare Masası

MHP Konakpınarda

Ziyarette, MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel’in de katılımıyla muhtarlarla bir araya gelinerek mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve talepler ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişiyle sahadaki sorunlar masaya yatırıldı.

Katılım Sağlayan Muhtarlar

Toplantıda;
Tayyipler Mahallesi Muhtarı Eyüp Aydın,
Ataköy Mahallesi Muhtarı Kazım Sarıçalı,
Pamukçu Mahallesi Muhtarı Hakkı Demiröz,
Bağalan Mahallesi Muhtarı Ali Erkan,
Karabeyler Mahallesi Muhtarı Süleyman Güneş,
Bereketli Mahallesi Muhtarı Naci Er,
Konakpınar Mahallesi Muhtarı Fatih Er,
Kutludüğün Mahallesi Muhtarı Fatih Solak yer aldı.

Teşekkür Mesajı

Ziyaretin ardından açıklama yapan MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, muhtarların misafirperverliğine teşekkür ederek, mahallelerin ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi
mhp konakpınar muhtarlar MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel