Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Soğuk Hava Kapıya Dayanıyor

Soğuk Hava Kapıya Dayanıyor

 

Balıkesir Valiliğinden yarın etkili olması gereken yağışlı hava ile ilgili duyuru yapıldı. Hava değişikliği ve sıcaklıklarda yaşanan düşüşün, Pandemi döneminde daha fazla önem kazandığını belirten uzmanlar Bu uyarının dikkate alınması ve soğuk algınlığı için özellikle dikkat edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

 

Soğuk ve Yağışlı Hava Etkili Olacak

Meteorolojiden yapılan bilgilendirmenin yer aldığı duyuruda, 28.10 Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra, Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephe sistemi ile birlikte, yağışlı havanın etkili olacağı tahmini paylaşıldı.

02

Kışlıkları Gardıroptan Çıkarın

Meteorolojiden yapılan bilgilendirmede, Gelen yağışlı hava ile birlikte, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, içinde Balıkesir’in de yer aldığı bazı bölge ve illerde soğuyacağı ve mevsim normallerinde seyredeceği belirtiliyor. Uzmanlar, vatandaşları hava değişikliği ile ilgili uyararak, kılık kıyafet konusunda özellikle bu dönemde dikkatli olmaya davet ederek, ceket, hırka, kazak ve montların gardıroptan çıkma zamanının geldiğini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu