GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da Sivil Toplum ve Muhtarlar Buluşması’nda konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı tarafından yürütülen 6’lı masayı eleştirerek, “Ülkemizde siyasi istikrarı bozacak her adım milletimizin hayrına olması mümkün değildi. Siyasi istikrarın alternatifi çok seslilik değil, kargaşadır, kavgadır, herkesin ayrı telden çaldığı bir cümbüş masasıdır. Ülkemizde güven ve istikrarın teminatı olan kazanımların kaybedilmesi demek, Türkiye’nin tekrar eski kötü günlerine dönmesi demektir.” dedi.

 

“Cümbüş masası”

Millet İttifakı tarafından yürütülen 6’lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları kaydetti: “Ülkemizde siyasi istikrarı bozacak her adım milletimizin hayrına olması mümkün değildi. Siyasi istikrarın alternatifi çok seslilik değil, kargaşadır, kavgadır, herkesin ayrı telden çaldığı bir cümbüş masasıdır.

 

Ülkemizde güven ve istikrarın teminatı olan kazanımların kaybedilmesi demek, Türkiye’nin tekrar eski kötü günlerine dönmesi demektir. Giderek daha belirgin şekilde kavganın, entrikanın eksik olmadığı bir kriz masasına dönüşen altılı masanın ülkemize vaat ettiği sistem işte böyle bir yönetim modelidir.

 

Tamamen siyaset mühendisliği ürünü olan bu derme çatma yapı her hafta patlak veren kavgalarıyla tasavvur ve taahhüt ettiği yönetim modelini uygulamalı olarak milletimize göstermektedir. Türkiye’yi neler beklediğini, ülkemizi nasıl bir girdaba sürükleneceğini bu tabloya bakarak anlamak mümkündür. Hâlbuki bunların bira araya gelme amacı seçimlerde bizimle yarışacak bir aday belirlemekti. Aylardır yaptığımız samimi çağrılara rağmen bizimle aşık atacak, er meydanında bizimle yarışacak birisini bir türlü karşımıza çıkaramadılar” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu