Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Sürücülere Uyarı Validen Geldi

Balıkesir’de trafik sürücülerini bu haftaki etkinlikler kapsamında uyaran kişi Balıkesir Valisi Hasan Şıldak oldu. Yol kurallarının hatırlatıldığı faaliyette sürücüler bilgi aldı.

 

 

 Tren Garı Önünde Yol Kuralları

Sürücülere Uyarı Validen Geldi… Balıkesir’in en işlek noktaları arasında yer alan Tren Garı önündeki kavşakta “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”, “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” ve “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” sloganlarıyla trafik kurallarına dikkat çekmek amacıyla etkinlik gerçekleşti.

Vali Trafikte

Etkinliğe Katılanlar

Düzenlenen etkinlikte, durdurulan araçlarda bulunan sürücü ve yolculara kurallara uymaları söylendi. Devamında, etkinliğe Vali Şıldak’ın yanı sıra Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin. Devamında İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutan J. Kd. Alb. Ali Yıldız ve ilgililer katılım sağladı.

Trafik Kuralları Haftasına İlişkin;

06-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, trafik kurallarına uyulması yönünde toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla gerçekleştirilen programda, sergilenen görsel ile trafik materyallerinin bulunduğu stantta sürücü ve yayalara yönelik eğitim ve bilgilendirme yapıldı.

Tren Gari

Vali Şıldak ‘’Biz Uyarımızı Yaptık”

Ayrıca Vali Şıldak, “Emniyet Müdürlüğümüzün ve Jandarma Komutanlığımızın hazırladığı programda trafik birimlerimizle trafikte seyir halinde bulunan vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulunduk, uyarılarımızı yaptık’’ ifadelerine yer verdi.

Amaç Ceza Yazmak Değil

‘’Amaç ceza yazmak değil, amaç doğruyu öğretmek. Bu nedenle trafik birimlerimiz; emniyetimiz, jandarmamız bütün okullarımızda hafta boyunca bilgilendirme yapacaklar. Bugün aynı zamanda Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Trafik Eğitim Parkında da güzel bir eğitim faaliyeti olacak. Hafta boyunca bu etkinliklerimiz devam edecek. Son olarak, haftanın amacına uygun şekilde farkındalık oluşturmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

…Sürücülere Uyarı Validen Geldi…

Haber: Muhammed Can Akyürek

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu