Gündemİlçe HaberleriSiyaset

SON VİRAJ 24 HAZİRAN’DA AŞILACAK

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, listede olmamasına rağmen mevcut Milletvekillerinin gösterdiği çalışma hızı için vekillere teşekkür etti. Mahmudiye, Osmaniye ve Hotaşlar’da halka hitap etti.

KİM YÖNETECEK?

Başkan Cankul CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için partisinin genel başkanı bile olamamış kişi Türkiye’yi mi yönetecek? Dedi. Geçtiğimiz gün Nusret mahallesindeydim. CHP’nin ilçe başkanını gördüm kahvede yayılmış oturuyor. Görüyorum ki bunlar sahada bile yok. Çalışmayana kim ne ve verecek?

Türkiye’deki referandumdan çoğunlukla “evet” çıkaran Cumhurbaşkanlığı sistemini millet çıkardı. Yüzde 72 ile Kepsutumuzda bu sisteme evet dedi. Güçlü iktidarlarla yönetilecek bir durumun geldiği ve 24 Haziranda yine Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz destek ülkenin büyümesine verilmiş olan bir destek olacak.”

 

SEÇİM’ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Kepsut belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ve mahallelerinde yapılan iftar programlarına katılıyor.24 Haziran seçimleri nedeniyle seçimlerin önemini halka anlatıyor. Geçtiğimiz haftasonu Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Milletvekilleri Kasım Bostan ,Ali Aydınlkıoğlu ve geçmiş dönem Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz ile birlikte Hotaşlar, Osmaniye ve Mahmudiye mahallelerinde vatandaşlarla buluşan grup kendilerini karşılayan mahallelinin coşkusu ile her 3 mahallenin meydanında bir konuşma yaptı. Başkan Cankul, “Seçim startı verildiği günden buyana mahalle mahalle el ele verdiler ve davanın önemini anlatıyorlar. İstişareye önem veriyor ve milletle bir beraber olarak yüce davayı sürdürmek için hep birlikte çalışma gösteriyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız her gün ayrı bir ilçede Halil İbrahim sofraları kuruyor ve milletimizle istişareler yürütüyor. Demokrasinin yerleşmesi ülke bütünlüğü ve beraberliğinde hep her seçimde bizlerde size geldik. Tüm seçimlerimizde birlik içinde geçti. Bu seçim farklı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin seçimi. Ülkemizin artık milletin yanında ve arkasında olduğu güçlü iktidarların olduğu bir seçim. Tekleyen koalisyonlara mahkum eden ve krizlere yol açacak sistemin terk edildiği birlik içinde güçlü bir iktidarın olduğu halkın desteğini alan iktidarlar olacak.” dedi

“SON VİRAJI 24 HAZİRANDA AŞACAĞIZ”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul “24 Haziran seçimleri de 1 yıl önce referandumda “evet” leriniz ile şekillendirdiğiniz bu sistemin yürütmesi artık onun yönetiminde olmuş olacak. Kepsutumuz da referandumda yüzde 72 “evet”çıktı. Sizler destek verdiniz ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için önemli olduğunu, ülkenin kalkınması için tek başına iktidarlara ihtiyaç olduğu teyit ettiniz.24 Haziranda da ülkemizin gelişmesi için son viraj 24 Haziranda aşılacak. Devam eden bu yolculuğu durmadan yılmadan devam diyerek ilerleteceksiniz.” şeklinde konuştu.

SAHADA KİM VAR?

Cankul “Mahmudiye’de gece saat 24.00’de AK Parti kadrolarını bekleyen halka hitap etti. Mahmudiye elini taşın altına koyan bir mahallemiz. Geçtiğimiz gün Nusret mahallemizde kahve ziyaretleri yaparken CHP’nin ilçe başkanı koltuğa yayılmış oturuyor. Aklıma geldi biz haftalardır mahallelerdeyiz. Sizlerin görüşlerinizi alıyoruz. Dedim ki bizden başka sahada çalışan yok. Bunlar milletten nasıl oy alacak? Rabbim çalışana veriyor çalışmayana veriyor mu? Kendi Cumhurbaşkanı adaylarına da inanmıyor. Seçimi kazanabileceklerine de inanmıyorlar. Bırakmış kendilerini korku içinde duruyorlar.”

“İNCE KENDİ PARTİSİNE BİLE BAŞKAN OLAMAMIŞ”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul “Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkardıkları kişi siyasette kendi liderince tasfiye edilmek için ortaya atılmış biri. Gerçek bu. Ömrü boyunca parti içinde hizip çıkarıp Genel başkan olabilmek için mücadele etti onu bile beceremedi. Genel başkan bile olmayı becerememiş biri çıkacak Türkiye’yi idare edecek. Kendi partisi içinde huzursuzluk çıkaran ve oraya başkan bile olamayan birini, Türk Milleti çıkarda onu Cumhurbaşkanı olarak kendi başına diker mi?”

“HEP HALKLA BİRLİKTE HAREKET ETTİK”

“13 seçim geçirdik. Yerel seçimler genel seçimler yaptık. Demokrasinin yerleşmesi ve ülkemizde en iyisinin olması için hep size geldik. Sizlerle hareket ettik. Sizlerde hep bize omuz oldunuz. Krizli parlamenter sistemi terk edip ülkenin krize neden olacak sistemleri terk etmesi lazım. İktidarın yanında halkın desteğinin yanında olması lazım ki ülke kalkınsın. Türkiye’deki referandumdan çoğunlukla “evet” çıkaran Cumhurbaşkanlığı sistemini millet çıkardı. Yüzde 72 ile Kepsutumuzda bu sisteme evet dedi. Güçlü iktidarlarla yönetilecek bir durumun geldiği 24 Haziranda yine Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz destek ülkenin büyümesine verilmiş olan bir destek olacak.” Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu