Gündem

Sosyal Market’le Yüzler Gülüyor

Sosyal Market’le Yüzler Gülüyor

 

Ayvalık Belediyesi’nin maddi durumu yetersiz vatandaşlara yardım amacıyla açılışını gerçekleştirdiği Sosyal Market’e başvuranlar, her türlü giysi ve ayakkabı ihtiyacını hiçbir ücret ödemeden gideriyor.

Her türlü giysi ücretsiz

Ayvalık Belediyesi’nin maddi durumu yetersiz vatandaşlara yardım amacıyla açılışını gerçekleştirdiği Sosyal Market’e başvuranlar, her türlü giysi ve ayakkabı ihtiyacını hiçbir ücret ödemeden gideriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet amacıyla kurulan Sosyal Market Atatürk Bulvarı üzerinde eski Ayvalık Otogar’daki adresinde yardımlarına devam ediyor. Markete gelen vatandaşlar, tepeden tırnağa her türlü giysiyi ücretsiz alabiliyor.

 

Mağazayı aratmıyor

 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ayakkabıdan, kadın, erkek pantolonuna, kazaktan monta ve çocuk kıyafetlerine kadar her türlü giysi ihtiyacının karşılandığı Sosyal Market’in adeta bir mağaza titizliğiyle çalıştığını belirtti. Ergin, bağışlarla toplanan giysilerin, önce çok sıkı bir kontrolden geçirildiğini, giyebileceğine kanaat getirildikten sonra sergilendiğini söyledi.

Bağış da alınıyor

 

Vatandaşların giyebileceği kalitede temiz giysilerin yer aldığı Ayvalık Belediyesi Sosyal Market’te ikinci el giysilerin yanı sıra hiç kullanılmamış yeni giysiler de bulunuyor. Hayırseverlerin dışında imalatçı firmaların bağışladığı giysiler arasında pek çok ürün yer alıyor. Sosyal Market’e bağışta bulunmak isteyen yardımseverler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 0 533 712 01 42 numaralı telefonundan yetkililere ulaşabilirler. Ayrıca Altınova, Küçükköy ve 150 Evler Ali Çetinkaya Mahalle evlerine de teslim edebilirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu