Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Soyadı Yavaş Ama Yıldırım Gibi Çalışıyor

Soyadı Yavaş Ama Yıldırım Gibi Çalışıyor

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Sındırgı’da yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Cuma günü Binali Yıldırım Sındırgı ilçesinde bir dizi açılışa katıldı. Sındırgı Akpınar Yaşam Merkezinde yaptığı konuşmada, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın çalışmalarına dikkat çeken Binali Yıldırım, “Değerli kardeşlerim Ekrem, soyadı Yavaş ama Yıldırım gibi çalışıyor ”dedi.

SINDIRGI’NIN FARKI BU

Yıldırım,“Ben Bakan olduğumda Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik vardı, Bana takılırdı. Konuşma yaparken salona siz Binali abiye bakmayın kendi yavaş konuşur ama ayrıca soyadı gibi iş yapar derdi. Ekrem Başkanında soyadı Yavaş ama kendisi Yıldırım gibi çalışıyor. Ekrem Yavaş maşallah Sındırgı için bütün imkânları zorluyor. Her kapıyı çalıyor, herkesi seferber ediyor. Helal olsun böyle olmak lazım yapmak lazım. Burada yapılan işlerin unutulmadığını görüyoruz. Yapılanı söylüyor, ayrıca yenisini de sipariş ediyorlar. İşte Sındırgı’nın farkı bu.”

Dsc 7263

ÜÇ AYRI PROJE AÇILIŞI YILDIRIM “SİMAV YOLUNUN SİPARİŞİ ALINDI”

2015 yılında Sındırgı çevre yolu temel atma töreni ve bir dizi program için Sındırgıya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım burada Sındırgı – Akhisar yolunun sözünü vermiş ve bakanlığı döneminde de yolun ihalesini yaparak çalışmalarını başlatmıştı. Akhisar yolu için teşekkürlerini ileten Sındırgılı muhtarlar açılışa gelen Yıldırım’a, salonda açtıkları pankartla Simav yolunun yapılmasını istedi. Yıldırım ise esprili bir dille ayrıca sipariş alındı dedi.

YILDIRIM’A SINDIRGI’DA YOĞUN İLGİ

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Balıkesir ziyaretleri kapsamında Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Kocahan Projesi kapsamında yapılan 18 derslikli Cumhuriyet Ortaokulu, 5000 konut Jeotermal Isıtmanın ve iki termal suyun buluşturulacağı 2.Bölge Isı Merkezi, Atatürk Stadyumu UEFA standardında suni çim saha açılışını gerçekleştirdi. Binali Yıldırım’a Sındırgı halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırımı ilçeye girişte, Atlı Cirit ve mehteran ekibi karşıladı. Binlerce vatandaş da ayrıca coşkulu bir şekilde Yıldırım’a eşlik etti.

Dsc 7266

YILDIRIM “SİMAV YOLUNUN SİPARİŞİ ALINDI”

2015 yılında Sındırgı çevre yolu temel atma töreni ve bir dizi program için Sındırgıya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım burada Sındırgı – Akhisar yolunun sözünü vermiş ve ayrıca bakanlığı döneminde de yolun ihalesini yaparak çalışmalarını başlatmıştı. Akhisar yolu için teşekkürlerini ileten Sındırgılı muhtarlar açılışa gelen Yıldırım’a, salonda açtıkları pankartla Simav yolunun yapılmasını istedi. Yıldırım ise ayrıca esprili bir dille sipariş alındı dedi.

“SOYADI YAVAŞ AMA YILDIRIM GİBİ ÇALIŞIYOR”

Binali Yıldırım yaptığı konuşmasında “ Değerli kardeşlerim Ekrem, soyadı Yavaş ama Yıldırım gibi çalışıyor. Bakan olduğum zaman bizim Hüseyin Çelik vardı. Milli Eğitim Bakanı. Bana takılırdı. Konuşma yaparken salona siz Binali abiye bakmayın kendi yavaş konuşur ama soyadı gibi iş yapar derdi. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır milletimizin emrinde dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. İnşallah bundan sonrada ayrıca aynı azimle çalışacağız. Milletimizin duası ve desteği arkamızda olduğu sürece proje yapmaya gayret edeceğiz. Başkan da maşallah Sındırgı için bütün imkânları zorluyor. Her kapıyı çalıyor, ayrıca herkesi seferber ediyor. Helal olsun böyle olmak lazım yapmak lazım.”dedi.

Dsc 7288

“SINDIRGI’NIN FARKI BU…”

Yıldırım, “ Sındırgıya geldiğimiz bir gün Başkan bizi ağırladı, bir çevre yolu bir başka yol, Balıkesir Sındırgı yolu diyerek sırtımıza sardı. Olsun bugün bak yeni sipariş var orada. Sındırgı Akhisar yolu tamam, Simav yolunun müjdesini bekliyoruz. Rahmetli Özal. Allah rahmet eylesin bu ülkeye güzel hizmetleri var. Bir sözünü hiç unutmam. Yapılan işler çikolataya benzer. Yenilir yutulur, unutulur, ayrıca yenisi beklenir. Burada unutulmadığını görüyoruz. Yapılanı da söylüyorlar. Yenisini de sipariş ediyorlar. İşte Sındırgı’nın farkı bu.” dedi.

ÜÇ AYRI PROJE AÇILIŞI

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım “ Bugün üç ayrı projenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bir okul, jeotermal yatırımlar ve top sahası. Stadyum mu diyorlar. Ama Türkçesi top sahası. Gerçi top sahasından da öte gençlik merkezi var, yüzme havuzu var, sahası var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi. Birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyleyen Yıldırım bölünmüş yolların trafikteki önemine dikkat çekti.Program sonunda AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım’a ayrıca Sındırgı’nın Dünyaca ünlü Yağcıbedir halısı hediye edildi. PToplu fotoğraf çekimleri ve ayrıca Akpınar Yaşam Merkezi kursiyerlerinin yaptığı el emekleri sergileri gezilerek program noktaladılar. Kamil Akyürek

Dsc 7282

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu