GündemEkonomi

Sözat “Virüs Zayıf Bünyeyi Hasta Eder”

Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat Gıda Güvenliği sağlam olan ülkelerin koronovirüsü çabuk atlatabildiklerini söyledi. Açıklanan pakette tarım yok! diyerek gıda güvenliğine dikkat çekti. Tarım milli sektördür herkes sahip çıkmalı vurgusu yaptı.

Balıkesir Karesi Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat coronavirüsün tek çaresinin iyi ve dengeli bir beslenme olduğunu söyledi. Sözat tarım ve üretimin önemine değindiği açıklamasında koronovirüsün zayıf bünyeleri hasta ettiğine işaret etti.

Hastalığa yakalanmamak için vücut direncini ve bağışıklık sisteminin mukavemetini arttırmanın önemi üzerinde duran Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat “gıda güvenliği şart” dedi. Sözat, “Yapılacak şey acilen, üretim için etkin tedbirler alınarak uygulamaya konulması gerekiyor. Ama ne üzücüdür ki açıklanan pakette tarım yok! Gıda Güvenliği sağlam olan ülkelerin bu hastalığı çabuk atlattığı bir gerçektir. Hep söyleyip geldik! Tarım Milli Bir Sektördür! Sadece Çiftçinin değil! Bütün sektörlerin sahip çıkması gereken bir sektördür! Zafer her zaman tok insanların olmuştur!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu