GündemSiyaset

Sözcü Birol Şahin CHP’li Vekil Şahin’e Seslendi

Sözcü Birol Şahin CHP’li Vekil Şahin’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Türk Tabipler Birliği’nin hazırladığı bir raporda islam dinine yönelik alaycı ifadeler olduğunu iddia ederek konuyla ilgili eski Balıkesir Tabip Odası Başkanı olan CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin’i değerlendirme yapmaya davet etti.

 “ŞAHİN VE TABİPLER ODASI NE DİYOR MERAK EDİYORUM”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin’e seslenerek Türk Tabipler Birliği’nin hazırladığı Türkiye’de Bağışıklama Hizmetlerinin Durumu Raporu’na yönelik kendisinden bir değerlendirme beklediğini söyledi. Raporun girişinde Allah’ı reddeden ve alaycı ifadelerin yer aldığını iddia eden Birol Şahin  “Ota, kuşa açıklama yapan eski Balıkesir Tabipler Odası Başkanı Milletvekili Dr. Fikret Şahin ve Balıkesir Tabipler Odası buna ne diyor merak ediyorum.” dedi.

KINAMA YA DA İSTİFAYA DAVET ETTİ

“Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’in Sözde Atatürkçü CHP’nin Milletvekili Fikret Şahin ölü taklidinden vazgeç” diyen Birol Şahin konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak Tabipler Birliği’nin açıklaması hakkında Fikret Şahin’den ya kınama mesajı ya da istifa beklediğini söyledi. Birol Şahin konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:  “Doktor Fikret Şahin sen de Tabipler Birliği Başkanı gibi mi düşünüyorsun? Lafa geldi mi Atatürkçülüğü kimseye bırakmayan, söze ‘Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’ diye başlayan, her konuda açıklama yapmayı adet haline getirmiş Doktor Fikret Şahin üyesi olduğu Tabipler Birliği Başkanı seçilen Şebnem Korur Fincancı hakkında bu güne kadar tek kelime etmiyor.

 “FİNCANCI GİBİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUN?”

Sağlık Bakanını istifaya davet edecek kadar coşabilen Doktor Fikret Şahin terör örgütü PKK’nın propagandasını yapmaktan 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan, ‘Abdullah Öcalan’a Özgürlük Platformu’ kurucusu ve üyesi, PKK’nın yayın organı olduğu için kapatılan Özgür Gündem’in de nöbetçi Genel Yayın yönetmenliğini yapmış olan, Türkiye’yi çeşitli ortamlarda Ermeni Soykırımı yapmakla suçlayan Türkiye Tabipler Birliği Başkanı  Şebnem Korur Fincancı hakkında ülke genelinde 23 Tabip Odası basın açıklaması yaparak ‘Bizi Temsil Etmiyor’ diye açıklama yapmışken Doktor Fikret Şahin  kafasını kuma gömmüş tek kelime etmediğine göre kendisine soralım Şebnem Koru Fincancı gibi mi düşünüyorsun da suskunsun?

 “KUVAYİ MİLLİYE RUHUNDAN NASİP ALMAMIŞ”

Nasıl olup da devlet millet düşmanı söylem ve eylemleri içine sindirebiliyorsun. CHP bu şahsı neden destekliyor? Milletvekili Fikret Şahin Balıkesir’de Tabipler Odası Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticiliği de yapmıştı. Ama ne Atatürkçülükten, ne Balıkesirli Tıbbiyeli Hikmet’in misyonundan, ne de Balıkesir Kuvayı Milliye ruhundan zerre kadar nasiplenemediği açıkça görülüyor. Bak Doktor Fikret, sen gerçi Sivaslısın ama sana Balıkesirli Milli Mücadele Kahramanı Tıbbiyeli Hikmet’i hatırlatmayı görev biliyoruz. Madem Balıkesir Milletvekili oldun üstelik Doktorsun Tıbbiyeli Hikmet’i okuman öğrenmen gerek. Mademki Balıkesir Milletvekilisin Balıkesir’in Kuvayı Milliye Ruhunu hissetmen, bürünmen gerekir.

Balıkesir’e “Kuvayı Milli Şehri” unvanını laf olsun diye söylemiyorlar. Birçok Kuvayı Milliye kahramanı var bu şehrin. Tıbbiyeli Hikmet bunlardan sadece bir tanesi. Balıkesir yüzüne Atatürkçü maskesi takmış, Kuvayı Milliyetçi taklidi yapan siyasetçileri gayet iyi tanıyor. Bir yandan Atatürkçü, Cumhuriyetçi numarası yapan, öte yandan PKK’lı, DHKPC’li, FETÖCÜ ne kadar Türkiye Cumhuriyeti devletine, milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmiş, silah çekmiş örgütçü varsa onlarla kol kola girmekten, onlara tek kelimelik ses çıkarmayacak, minicik de olsa tepki göstermeyeler Balıkesir’e içinde Balıkesir geçen hiçbir sıfata yakışmaz. Utanç verici diyeceğim. Utanmazlar ki… Bu tiplere sağlığımızı emanet ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu