GündemTürkiye Gündemi

SÖZCÜ ŞAHİN, “30 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ”

SÖZCÜ ŞAHİN, “30 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ”

 

Balıkesir Merkezde 18.02 ismiyle bilinen Küçük Sanayi Sitesi karşısındaki bölge için yapılan 18. madde Uygulama Planı Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığı açıklandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin  tarafından Balıkesir Merkezde 18.02 ismiyle bilinen Küçük Sanayi sitesi karşısındaki bölge için yapılan 18. madde Uygulama Planı Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığı açıklandı. Edinilen bilgiye göre, Bakanlık onaylı Plan 14 Ekim tarihli Büyükşehir Encümeni tarafından kabul edildi. Dün itibariyle Büyükşehir Belediyesi giriş katında askıya çıktı.

 

 “Yücel Başkan’nın kararlılığı ile çözüldü ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin, bölgede 30 yıl önce İmar Planı yapıldığı ancak 18. Madde Uygulama Planı Mahkeme tarafından iptal edildiğini söyledi. Şahin konuyla  ilgili, “30 yıldır çözümlenemediği için kangren haline dönüşen Balıkesir’in en eski sorunlarından birisi olan bu bölgedeki 18Uygulaması Yücel Yılmaz başkanımızın kararlılığı sonucunda çözüme kavuşmuş oldu. Bu son askı süresi sonrasında Belediyemiz altyapı çalışmalarını hızla bitirerek inşaat yapılabilir hale getirilecek. Bu itibarla 2021 yılı başından itibaren bölgede inşaat ruhsatları verilmeye başlanabilecektir. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Yücel Yılmaz Başkanımızın vizyonu ve liderliğinde en kısa zamanda Balıkesir’in çözüme kavuşmaya sorunu kalmayacaktır.” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu