GündemSiyaset

Sözcü Şahin  “Hayır” Oyu Verilen Zeytinli Projesine Yönelik Konuştu

Sözcü Şahin  “Hayır” Oyu Verilen Zeytinli Projesine Yönelik Konuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Edremit Zeytinli mahallesinde bulunan bir arazide yapılması planlanan imar değişikliğine yönelik açıklamada bulundu.

“CHP Zihniyetinin Edremit için tercihi Foseptik Kokusu ve Bataklık”

Şahin, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Edremit’in Zeytinli Mahallesi’nde yıllardır bataklık olarak duran alanda yeşil alan, otopark, pazar yeri, yaparak turizm ve ticaret kapasitesinin arttırılmasına yönelik imar planı değişikliğini CHP ve İYİ Partili üyelerin siyasi kaygılarla komisyona gönderilmesine bile karşı çıkmaları yapılacak proje çalışmalarına ve hizmetlere katkı sağlamak yerine konuşulmasını bile engelleyerek vatandaşlarımızın öğrenmelerini engelleme çabasıdır”.

“Betonlaşma söz konusu değil”

İddia edildiği gibi burada bir betonlaşma söz konusu değildir. Projeyle birlikte Zeytinli-Altınkum Edremit’in yeni cazibe merkezi olacaktır. Edremit’in ekonomik olarak gelişmesini, bataklık ve sazlık alanın turizm alanı olmasını engellemek kabul edilemez. Bu çıkar gurupları ne yaparsa yapsın, içlerindeki çürümüş vicdan kokusunu nasıl etrafa saçarsa saçsın Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Balıkesir ve 20 ilçesine olan siyaset üstü hizmet sevgisi ve kararlığını engelleyebilmeleri mümkün değildir”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu