Balıkesirspor-Altay Maçının Hakemi Belli Oldu

Nev Sağlık Grubu Balıkesirspor’un, 15 Mart Pazar günü kendi evinde Altay ile oynayacağı kritik karşılaşmayı Konya bölgesinden klasman hakemi Ahmet Resuloğlu yönetecek. Play-off ve ligde kalma mücadelesi veren iki köklü kulübün müsabakasında Resuloğlu’nun yardımcılıklarını Okan Delier ve Miraç Kuzılkaya üstlenecek.

Balıkesirspor-Altay Maçının Hakemi Belli Oldu
Balıkesirspor-Altay Maçının Hakemi Belli Oldu

Ligin gidişatını yakından ilgilendiren Balıkesirspor - Altay müsabakası, 15 Mart Pazar günü saat 15:30’da başlayacak.

Nev Sağlık Grubu Balıkesirspor’un mutlak galibiyet hedefiyle çıkacağı bu zorlu randevuda, saha içi yönetimi tamamen Konya bölgesinden gelen hakem kadrosuna emanet edildi.

Balıkesirspor-Altay Maçının Hakemi Belli Oldu

Hakem Kadrosu Şekillendi

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre, orta hakem Ahmet Resuloğlu’nun kıdemli yardımcıları Okan Delier ve Miraç Kuzılkaya olacak. Maçın tansiyonunun yüksek geçmesi beklenen anlarda saha kenarında dördüncü hakem olarak ise Muhammet Kantaroğlu görev yapacak.

Balıkesirspor-Altay Maçının Hakemi Belli Oldu

Kritik Puan Mücadelesi

Balıkesirspor taraftarının yoğun ilgi göstermesi beklenen bu müsabaka, her iki takımın alt sıralardan uzaklaşma ve üst sıralara tırmanma hedefi açısından büyük önem taşıyor. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Ahmet Resuloğlu’nun yöneteceği bu maçta sahadan 3 puanla ayrılarak moral depolamayı amaçlıyor.

Kaynak: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)- Balıkesirspor Kulübü
Balıkesirspor hakem deplasman