Fenerbahçe kesenin ağzını açtı: Bonservis rekorunu kırmaya hazırlanıyor
Fenerbahçe, Matteo Guendouzi transferini tamamlamasının ardından yeni hamlelerini planlamaya devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, hücum hattına takviye yapmak adına Avrupa'nın önemli isimlerinden birini hedef olarak belirledi.
Fenerbahçe, Matteo Guendouzi transferini tamamlamasının ardından yeni hamlelerini planlamaya devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, hücum hattına takviye yapmak adına Avrupa'nın önemli isimlerinden birini hedef olarak belirledi. Transfer döneminde sessiz kalmayan Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamleye daha hazırlanıyor.
Lookman transferinde kritik dönem
Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında Ademola Lookman yer alıyor. İtalyan devi Atalanta'da forma giden Nijeryalı yıldız, sarı-lacivertli yönetimin radarında uzun süredir bulunuyor. Transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde hız kazanması bekleniyor. Fenerbahçe'nin Lookman transferini gerçekleştirmesi halinde, kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu öğrenildi.
40 milyon euroluk teklif
Fenerbahçe yönetimi, Atalanta'ya Ademola Lookman için 40 milyon euro teklif etti. Bu rakam, sarı-lacivertli kulübün tarihinde ödenen en yüksek bonservis bedeli olma özelliği taşıyor. İtalyan ekibinin de bu teklifi değerlendirmek için süre istediği belirtildi. Atalanta yönetimi, oyuncunun geleceği konusunda aceleci davranmak istemiyor ve farklı alternatifleri değerlendiriyor.
Matteo Guendouzi transferini başarıyla tamamlayan Fenerbahçe, şimdi Lookman transferiyle kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, transfer döneminin geri kalanında heyecan verici gelişmelerin yaşanmasını dört gözle bekliyor. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.
Svensson Beşiktaş'tan ayrılıp ülkesine döndüSpor
Bandırmaspor, Oğuz Ceylan'ı kadrosuna kattıSpor