Üründül’den Fenerbahçe’ye Feyenoord Uyarısı
Ömer Üründül, Fenerbahçe’nin Feyenoord maçı öncesinde En-Nesyri tercihinin daha doğru olacağını savundu ve Mourinho’ya “kontrollü oyun” uyarısında bulundu.

“Avrupa’da Sistem Farkı Var”
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Feyenoord deplasmanına çıkacağını hatırlatan Ömer Üründül, Avrupa takımlarının sistem ve fiziksel kalite açısından Türkiye’nin önünde olduğunu söyledi. Üründül, “Bizim ligimizin kalitesi Avrupa’ya göre zıt kutup teşkil ediyor” dedi.

“İş Mourinho’ya Düşüyor”
Maçın önemine dikkat çeken deneyimli yorumcu, kontrol ve disiplin vurgusu yaptı:
“İki ayaklı maçlarda deplasmandaki skor çok daha önemli. Bu yüzden Mourinho’nun önceliği oyunu tutmak ve İstanbul’a avantajlı dönmek olmalı.”

Yeni Transferleri Değerlendirdi
Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı oyuncuları da yorumlayan Üründül, Skriniar ve Archie Brown’u güçlü bulduğunu, Jhon Duran’ın ise fiziksel açıdan uygun ama uyum süreci yaşayacağını belirtti. “Santrfor uyumu en zor mevkidir” dedi.

“En-Nesyri’yi Tercih Ederdim”
Üründül, Fenerbahçe’nin hücum hattı için dikkat çeken bir iddia ortaya attı:
“Portekizli hocanın yerinde ben olsam En-Nesyri’yi tercih ederdim. Bana göre bu sene yapılan en iyi transfer Semedo ama yeni geldiği için bu maçta ilk 11’de düşünmezdim.”