Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı 23 Nisan’ı Gurbetçilerle Kutladı

Subaşı 23 Nisan’ı Gurbetçilerle Kutladı

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesi ile Almanya’da. Subaşı, 22-25 Nisan tarihleri arasında Hamburg’da yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelecek.

 

Subasi 23 Nisani Gurbetcilerle Kutladi 03

Subaşı, Hamburg’da yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca, konsolosluğun düzenlediği 23 Nisan bayramını gurbetçilerle kutladı. Ayrıca, Uluslararası Demokratlar Birliğinin (UID) davetlisi olan Yavuz Subaşı, Hamburg’da vatandaşlarla da iftar programında birlikte oldu.

Subasi 23 Nisani Gurbetcilerle Kutladi 01

İftar programına Başkonsolos Emine Derya Kara, UID Genel Başkan Yardımcısı Ragıp Çoraklı , Hamburg Şubesi Başkanı Ali Ekinci ve STK temsilcileri de katıldı. Subaşı ayrıca, iftar programına ev sahipliği yapan UID Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine ve vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Subasi 23 Nisani Gurbetcilerle Kutladi 02

Yurt İçinde-Yurt Dışında Vatandaşlarımızla Bir Araya Gelmeyi Önemsiyoruz

Subaşı, aynı zamanda Hamburg’da Türk vatandaşlarına ait işyerlerini de kapsayan ziyaretler yaparak, gurbetçilerimizle hasbihal etti. Yavuz Subaşı, “AK Parti olarak gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında vatandaşlarımızla hasbihal etmeyi önemsiyoruz. 25 Nisan’a kadar gurbetçilerle bir araya gelmeyi sürdürecek ve onları dinleyeceğiz” dedi.

Subasi 23 Nisani Gurbetcilerle Kutladi 04

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu