GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun”

Subaşı “30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı , Büyük Zafer’imizin 99. yıl dönümüne kavuşmanın heyecanı içindeyiz diyerek Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir ve ülkemizdeki vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.

Subaşı yaptığı açıklamada, “1919 yılında Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır.30 Ağustos zaferiyle, bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir.Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun, şahlanışının, tarih sahnesine yeniden çıkışının ilanı olmuştur.Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesi bugün de devam etmektedir.  Milletimiz  yokluk ve imkânsızlığa rağmen kurtuluş mücadelesini zafere taşımışsa, bugün de ülkemiz üzerinde gözü olan Sevr heveslilerinin hamlelerini boşa çıkarmakta asla tereddüt göstermeyecektir.”ifadelerine yer verdi.Kamil Akyürek

Tek Vatan!Tek Devlet!Tek Bayrak!Ve Tek Millet! Olmazsa olmazımızdır.Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyorum.

Bin yıldır bu vatanı korumak için hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu