GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı “Aday Açıklayamazlar Çünkü Adayı Kendileri Belirlemiyor”

Subaşı “Aday Açıklayamazlar Çünkü Adayı Kendileri Belirlemiyor”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı akla kara seneye yapılacak olan seçimlerde belli olacağını söyledi.Subaşı ,“Cumhur İttifakı adayı olarak, AK Parti-MHP-BBP olarak, 2023 yılı Cumhurbaşkanı adayımız belli. Sayın Recep Tayyip Erdoğan.Ülkemize, Milletimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

TÜSİAD’IN SÖZLERİ ORTADA

Milletsiz ittifakta,6+1 ittifakında,AK Parti gitsin de ne olursa olsun ittifakında hala aday belli mi, belli değil diyerek “Toplanıyorlar, toplanıyorlar yemek yiyip dağılıyorlar.Ülkede yaşanan sorunların çözümü ile ilgili bir çözüm önerisi duyan var mı? Yok. Duyamazsınız.Çünkü ‘adayımız budur’ iradesi ellerinde değil.Bir taraftan Milletsiz İttifak Partilerinin Liderleri, Diğer taraftan 5. Kol faaliyeti olarak değişik STK’lar çalışmalarını sürdürüyorlar.İşte son olarak Tüsiad başkanının haddini aşan sözleri ortada.”dedi.

MİLLETE PARMAK SALLAMA DÖNEMİ BİTTİ

Subaşı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ,Tüsiad’a AK Parti Grup toplantısından seslenişini hatırlattı:.“Siz kimsiniz, bize ders veriyorsunuz? Dış politikada sen bize ders veremezsin. Sen daha kalfa bile olamadın. Haddini bil. CHP ne sufle ediyorsa siz de onu diyorsunuz. TÜSİAD, CHP, İP, Milletsiz ittifak bileşenleri şunu bilmeliler: Şu gerçek, artık akıllarında yer etmelidir.Millete parmak sallama dönemi’ bitmiştir ”sözlerini yineledi.

NATO NE DER DÖNEMİ BİTTİ

AK Parti iktidarı ile, ABD, Avrupa, Nato ne der acaba?’ dönemi bitmiştir. Diyen Subaşı ‘Milletimiz ne der?’ dönemini başladığını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhur İttifakının adayı belli. Seçim Tarihi de belli. Ne duruyorsunuz? Avara kasnak gibi boş boş konuşacağınıza adayınızı açıklayın! Açıklayamazlar! Çünkü bu irade kendi ellerinde değil .Bahaneleri de, kendi iradelerinin kendi ellerinde olmadığının en net örneği…ve ispatıdır…Sözlerimin sonunda, Güvenlik Güçlerimize yasa dışı izinsiz gösteride polise yumruk atan HDP’li vekili şiddetle kınıyorum. hdp’li vekil Gazi Meclisimizde olmamalı, diye düşünüyorum. Bu vekil cesareti nereden alıyor? Elbette Türkiye karşıtı küresel güçlerden alıyor, CHP’den alıyor, ip’ten ve 6’lı masadan alıyor. Bu kişi ile ilgili yaptığı kabul edilemez eyleme karşı ciddi bir eleştiri, kınama duyanınız oldu mu? Olmadı, çünkü yapamazlar. Bu kişinin fezlekesi bir an önce TBMM Genel Kuruluna gelmeli. Güvenlik güçlerimiz, Askerimiz, Polisimiz yalnız değildir.”Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu