GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı: İslamofobi Saldırılarına Dikkat Çekti

Subaşı: İslamofobi Saldırılarına Dikkat Çekti

 

Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Yapılan terör saldırılarını kınadı. “ Türkiye, hedef ülkedir. Bunun için Recep Tayyip Erdoğan hedefteki liderdir ”dedi. Aynı zamanda İsmail Ok’un Ak Partiye geçmesi ile ilgili  “Değerli hemşerimiz Sn. İsmail OK, bugün AK Parti’mize katıldı. Aramıza ‘Hoş geldiniz’ diyoruz” dedi.

 

“BATI’DA İSLAMOFOBİ TEMELLİ SALDIRILAR DEVAM EDİYOR.”   

“ Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap, Avaşin, Basyan bölgelerini terörist unsurlardan temizlemek için başlattığı Pençe-Kilit Operasyonu’nda dualarımız Kahraman Mehmetçiğimiz için! Şehit olan subayımız Ömer Delibaş’a, Kaan Kanlıkuyu’ya Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu sabah Bursa’da yapılan alçak ve hain terör saldırısında şehit olan Cengiz Yiğit’e Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Batı’da İslamofobi temelli saldırılar devam ediyor. İsveç’te kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e yapılan saygısızlık asla tasvip edilemez, fikir özgürlüğü kapsamında da değerlendirilemez. Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yapılan işgal-tacizi kınıyorum ”dedi.

“AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN TÜRKİYE’Yİ ASLA İSTEMEZLER.”      

“Terör örgütlerinin arkasında küresel emperyalist güçler olmadan bu terör örgütleri bir adım dahi atamazlar. Terör örgütleri, devletlerarası güç mücadelesinin silahlı ayağıdır. Devletler, silahlı terör örgütleri aracılığı ile güç gösterisi yaparlar. ABD-Avrupa-NATO-Batı, güçlü ve ayakları yere sağlam basan Türkiye’yi asla istemezler. Türkiye, bulunduğu coğrafyada bölgesel güç olduğunu kabul ettirmiştir. Şimdi adımlarını küresel güç olma yolunda emin ve kararlı bir şekilde atmaktadır. Batı’ya göre Türkiye, kontrol edilmesi gereken, kendi başına davranmasına izin verilmemesi gereken, hedefi olmayan, bağımsızlığı aklının ucundan bile geçirmeyen bir ülke olmalıdır. Bunun için Türkiye, hedef ülkedir. Bunun için Recep Tayyip Erdoğan hedefteki liderdir.”

“BİZDEKİ MUHALEFET, EVLERE ŞENLİK MUHALEFET…”

“Köprü yaparsın, “kim geçecek” derler… Dünyanın sayılı yüksek köprülerinden birini yaparsın, “çok yüksek olmuş” derler… Otoban yaparsın, “patika yolun suyu mu çıkmış, ağaç göremiyoruz” derler… Şehir hastanesi yaparsın, “çok büyük olmuş içeride yoruluyoruz” derler… 45 günde pandemi hastanesi yaparsın, “peşinden kovalayan mı var” derler… Marmaray yaparsın, “geçerken neden denizi göremiyoruz” derler… Elektrikli otomobil tasarlarsın, “egzozu yok” derler… Dünyanın en büyük havalimanını yaparsın, “rüzgâr alıyor, pisti de eğik olmuş” derler… İHA-SİHA yaparsın, “kimi vuracaksın” derler… Türkiye Doğu Akdeniz’deki varlığı için Libya’ya asker gönderir, “ne işimiz var Libya’da” derler… Azerbaycan’a destek verirsin, Türkiye’yi dünyaya şikâyet ederler… Suriye’ye girersin, “ne yani YPG bize mi saldıracak” derler… “Uzaya gidiyoruz” dersin, “ama patates çok pahalı” derler…”

“BİZİM BİR RÜYAMIZ VAR!”

“Bizim milletimiz büyük bir millettir. 20 yıldır iktidarda olarak, AK Parti olarak, üzerimizde milletimize olan sorumluluk içinde çalışıyoruz. İnsanımıza güzel bir hayat yaşatmak, mücadelemizin ana hedeflerindendir. AK Parti, kendisini halkına hizmet etmeye adamış bir siyasi partidir. Kurulduğu günden bugüne girdiği tüm seçimleri kazanarak tüm dünyanın dikkatlerini üzerine toplamış bir partiyiz. Partimizle, başarılarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Ancak gurur duymakla beraber kesinlikle kendini beğenmiş değiliz. Güç kaynağımız Aziz Milletimizdir. Sorumluluğumuz dağlardan ağır, yolumuz uzun, davamız çetindir. Aziz Milletimizle her zaman gönül birlikteliğinde olduk. Layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletimizin asil fertlerini öğretmen olarak görüyoruz. Milletimizin arzu-istek ve ricalarını emir telakki ediyoruz.”

GEÇMİŞ BUGÜN VE GELECEK İÇİN AK PARTİ

“Milletimizin verdiği yetkiyi, emaneti kutsal sayıyor, hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim insanımızı odak görme anlayışımız, AK Parti’yi diğer siyasi partilerden ayıran en bariz özelliktir. Bizim en büyük özelliğimiz, milletimizle iç içe olmak, her an birlikte hareket etmek, aynı duyguyu hissedebilmektedir. Bizi bekleyen en büyük tehlike ise Milletimizden kopmaktır. AK Parti’nin yaptığı hizmetin, çalışmaların hakemi Aziz Milletimizdir. Geçmiş, bugün ve gelecek birbiriyle bağlantılıdır. Dün, geçmişin bugünü; bugün de yarının dünüdür. Bizim bir rüyamız var”

“İSMAİL OK’A ARAMIZA HOŞGELDİN DİYORUZ”

“Büyük ve güçlü Türkiye rüyası Bu rüya, geçmişimize, günümüze ve geleceğimize ait bir rüyadır. Ülkemizin kalkınmış olacağı, insanlarımızın refah ve mutluluk yaşayacağı bir gelecek bizim rüyamızdır. Ülkümüzdür, hedefimizdir. Bu rüya; bu ülkede, Türkiye’mizde yaşayan herkesin rüyası olduğunda, rüyamız gerçeğe dönüşecektir. Rüyamız önümüzde, yolumuz ise ayaklarımızın altındadır. Rüyaya inanan güçlü olur. Güçlü olan ise zafere ulaşır. Rüyalar gerçek olur. Rüyalarımızı gerçekleştirmek için büyük bir azimle dağları tünellerle aşıyor, nehirleri köprülerle geçiyor, hedefimize büyük bir inançla ilerliyoruz. İşte bu inançta olanların gün be gün partimize teveccühleri, katılımları devam ediyor. Değerli hemşerimiz Sn. İsmail OK, AK Parti’mize katıldı. Aramıza ‘Hoş geldiniz’ diyoruz.” Haber: Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu