GündemSiyaset

SUBAŞI “KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi yavuz Subaşı sözde Ermeni yasa tasarısının kabul edilmesi ile ilgili ABD senatosunu kınadı. Vekil Subaşı UEFA’nın A Milli Takıma asker selamı yaptığı için verdiği kınama cezasının ise kabul edilemez olduğunu söyledi.

“TARİHİM ONURUMDUR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. ABD Senatosunda görüşülen sözde Ermeni yasa tasarısının kabul edilemez olduğunu söyleyen Vekil Subaşı, “ABD Senatosunda kabul edilen sözde Ermeni yasa tasarısının kabul edilmesi ile ilgili bu kararı yok hükmünde sayıyor, ABD Senatosunu esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

“KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR”

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Milli Takım oyuncularının asker selamı vermesi nedeniyle UEFA’nın kınama cezası vermesinin kabul edilemez bir karar olduğunu söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, “2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Milli Takım oyuncularının asker selamı vermesi nedeniyle yapılan soruşturmada. Türkiye’ye kınama cezası veren UEFA’yı kınıyor, esefle protesto ediyorum. Bu kararı yok hükmünde sayıyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu