GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı “Milletimizin Teveccühü İle 19’uncu Yıl”

Subaşı “Milletimizin Teveccühü İle 19’uncu Yıl”

Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti’nin iktidara gelişinin  19’ncu yılında yazılı bir açıklama yaptı. 19 yıl önce  Milletimizin büyük sevgi ve teveccühü ile AK Partimiz işbaşına geldi.”dedi.

Subaşı,“Hani bir söz var:“Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.”

Sözü ile birlikte AK yürüyüşümüz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 3 Kasım 2002 tarihinde başladı. AK Partimiz 19 yıldır iktidarda ve milletimizin umudu ve sevdası hala AK Partidir. İlhamını tarihten alan bir siyasi harekettir.AK Parti devasa bir teşkilata sahiptir. AK Partililer olarak; “Siyaseti önemsemeyen vatansever kişileri, bu ilke ve idealleri önemsemeyenler yönetir.”dedi.

Milletimizle kenetlendik

Subaşı, “Hakkı ve Adaleti üstün tutmak her zaman başarı getirir.” ilkesi ile 19 yıldır çalışıyoruz.“İnanç-Gayret-Azim tekeden bile süt çıkarır.” ilkesi ile zorları kolaylaştırıyoruz, ‘Hadi ordan, bu asla yapılamaz!’ denilen, imkânsız gibi görünenleri bir bir Milletimize hizmet aşkı ile gerçekleştiriyoruz.“Dünya’nın herhangi bir yerinde ölen bir mazluma ilgisiz kalmanın bizim kitabımızda yeri olmaz.” düşüncesi ile yardım çağrısı yapan her yere, diline – dinine – meşrebine bakmadan, bir an bile duraksamadan yardıma koştuk, koşmaya devam ediyoruz.“Kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez.” sözü gereği kutlu mücadelemizde bizleri şu veya bu sebeple terk edenlere rağmen milletimizle kenetlenerek, yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Kapatma Davaları Açıldı Ama Yılmadık

“Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpınışıdır.” özlü sözünü rehber edindik, üye sayımızı 11 milyon üyeye çıkardık, hem de her biri adeta birer Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışan gönüllüler ordusu oluşturduk.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız,Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde cennet vatan ülkemizi; dünyada en iddialı, en kararlı, hedeflerini en iyi seçen, buna göre güç ve bilgi yatırımı yapan, olağanüstü bir akıl sıçraması ile küresel güç alanında yeni bir oyuncu olarak yükselen yıldız ülke haline getirdik.Tüm engellemelere rağmen yılmadık.3 Kasım seçimlerine girerken partimize kapatma davası açıldı, Genel Başkanımız Milletvekili olamadı.Başardık.2008 yılında kapatma davası açıldı, aşaramadılar.MİT Tırları, Gezi Olayları, E- Muhtıra ve en son 15 Temmuz hain darbe girişimini Allah’ın izni ile önledik.Bunun için Türkiye’yi önlemek adına içeride ve dışarıda olağanüstü bir saldırı fırtınası yürütüyorlar.”

19 Yıl’ı Dolu Dolu Geçirdik

“İnanılmaz ittifaklar, şaşırtıcı cepheler kuruluyor. Türkiye ne zaman bir çıkış yapsa, her alanda vizyoner adımlar atsa derhal saldırılar başlatılıyor.Saldırı ABD’den geliyor, Saldırı Avrupa’dan geliyor, Saldırı bölge ülkelerinden geliyor, onların içerideki uzantılarından geliyor, kurdukları cepheden geliyor. Saldırı terör örgütlerinden geliyor, muhalif siyasi partilerden geliyor, kötülükle yatıp kötülükle kalkanlardan geliyor.Ve biz Türkiye olarak, tüm bu saldırıları bugüne kadar Milletimizin büyük destek ve fedakârlığı, Yüce Allah’ımızın yardımı ile bertaraf ettik.Biz; bizi, biz olduğumuz için kabul eden, bağrına basan, yanlış yaptığımızda kırmadan düzelten, elimizden tutan, düştüğümüzde yerden kaldıracak Aziz Milletimizin güzel insanları ile 19 yılı dolu dolu geçirdik.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu