GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı: “Muhalefet Kaos Ve Kargaşa İstiyor”

Subaşı: “Muhalefet Kaos Ve Kargaşa İstiyor”

Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ana muhalefet partisinin açıklamalarını talihsiz olarak yorumladı.

Yaptığı yazılı açıklama ile “ Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı zat, 18 Ekim tarihini işaret eden bir açıklama yapmıştı.Yaptığı açıklamada; kasetle yapılan bir operasyon ile CHP’ye Genel Başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu ve onun şürekâsı, devletin yasal işleyişine mafyatik düzen diyerek, memurları devletimize isyana çağırmıştı.Ana muhalefet partisi liderinin açıklamaları ayrıca net bir akıl tutulmasıdır.”dedi.

TALİHSİZ İFADELER

Yavuz Subaşı, “CHP Genel Başkanının akli melekelerin yerinde olmadığının yansımasıdır bu talihsiz ifadeler.11 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybeden bu şahıs, bitişinin ve çaresizliğinin finalini yaşıyor olsa gerek.Kullandığı tehdit üslubu; bitişinin ve çaresizliğinin, tükenmişliğinin dile gelmiş halidir.Kaset operasyonu ile CHP’ye Genel Başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu kendisine verilen, Türkiye’yi “yönetilemez bir ülke olarak göstermek” ve kaos-kargaşa ortamına zemin hazırlamak görevlerini yapmaya devam ediyor.”

YASSIADA ZİHNİYETİ

“CHP Genel Başkanına soruyorum:“Hangi sıfatla ve hangi yetkiyle devletin memurlarına işinizi yapmayın, yaparsanız haaa!” diye tehdit edip, sözüm ona emir veriyorsun?Sen kimsin?CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarına ve terör örgütlerine karşı söyleyemediği sözleri bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı söylüyorlar. Bu ifade ve üslup, devlet terbiyesi olmadığının net bir işaretidir.Devlet memurlarına sarf ettiği sözler için herhangi bir hukuki delilin var mı diye sorsak, elbette verecek cevabı da yok, hukuki bir delili de yok.CHP’nin genlerine işlemiş olan Yassıada zihniyetinin bir yansıması ve aynı zamanda vesayet özleminin de ilanı olarak, ayrıca bu sözleri gördüğümü ifade ediyorum.”

NEDEN BU TARİH…?

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve onun şürekâsı daha önce de Türkiye’ye yatırım yapan ve yapacak olan iş adamlarını tehdit etmişti. “Türkiye’ye yatırım yapmayın!” dedi. CHP Genel Başkanı ve yetersiz şürekâsının amacı, faizleri yükseltip fabrika ve işyerlerini kapattırmak, insanları işsiz bırakmaktır. CHP’li bir Milletvekilinin şerefli ve kahraman Türk ordusuna satılmış diye saldırdığı bir parti haline gelen CHP‘nin bu ülkeyi ne hale getirmek istediğini bilen var mı? Terör örgütleri PKK-PYD-YPG için bir tehdit, kınama duyanınız var mı?Elbette yok, çünkü duyamazsınız .Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halkımızın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımızdır.

CHP’nin seçim ittifakından resmi ortağı, bir zamanlar 15 Temmuz’da başbakan olacağım demiş idi, 15 Temmuz tarihinden önce…Şimdiyse CHP’nin kasetle Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu 18 Ekim diye bir tarih veriyor .Mertsen ve yiğitsen, vatanını, bayrağını ve ülkeni seviyorsun açıkla!18 Ekim’de ne olacak?Açıkla, neden 18 Ekim? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kullandığı hadsiz, tehditkâr ve ayrıca mafyatik dil için kınıyorum. CHP Genel Başkanını Aziz Milletimize havale ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu