GündemSiyasetTürkiye Gündemi

SUBAŞI “MUHALEFET’TE YALANDAN BAŞKA MALZEME YOK”

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Sordu Kime Ne Kartvizit Verdiniz?

 

“18 Mart tarihinde yapılacağı ilan edilen görüşme iptal edilerek alelacele 20 Mart tarihinde TBMM‘de yapıldı. CHP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı seçilebilmek için ‘kime ne tavizler verdi?’ şu ana kadar yapılan bir açıklama yok. Muhalefetin elinde istismardan başka, yalandan başka bir malzeme yok ”dedi.

 

“Formül Buzdolabına Kondu”

6+1 masa derken, masa birden 5+1 oldu, sonra da 6+1+2 formülü olarak sorunlar buzdolabına konuldu. Cevap alamayacağımı bile bile tekrar soruyorum: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP‘de, Atatürk’ün ilk Cumhurbaşkanı olarak oturduğu koltuğa oturmaya talip olan Kemal Kılıçdaroğlu sen  nereye koşuyorsun ? “Merkezi Demokrat, Deva ve Gelecek partileri desteklerken, Muhafazakâr kesimi de SP temsil ediyor. Ne masa oldu, bu masa ?‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan gitsin de, o devrilsin de ne olursa olsun’ masası haline geldi bu masa. Yolunuz yol değil, girdiğiniz sokak çıkmaz sokak.” Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu