GündemTürkiye Gündemi

Saçı Tekerleğe Dolanan Genç Kız Şoka Girdi

Kasksız bir şekilde go-kart'a binen 15 yaşındaki genç kızın saçı tekerleğe dolaştı. 

Saçı Tekerleğe Dolanan Genç Kız Şoka Girdi… Kasksız bir şekilde go-kart’a binen 15 yaşındaki genç kızın saçı tekerleğe dolaştı.

 

Saçı Tekerleğe Dolanan Genç Kız Şoka Girdi

1 Saci Tekerlege Dolandi

Saçları Ve Kafa Derisi Dikişli

Kestel bölgesindeki bir go-kart pistinde 29 Ağustos Salı günü saat 19.30 sularında kullandığı go-kart aracının tekerleklerine saçı dolanan Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad ölümden döndü.  Aljanabad’ın kopan saçları ve kafa derisi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan uzun ve zorlu ameliyatla doktorlar yerine dikti

Go-kart’ta saçı tekerleğe dolanan genç kız zorlu ameliyatlar geçirdi

 

02 Saci Tekerlege Dolandi

“Bana Kask Takmadılar”

İlk günlerde durumunun daha kötü olduğunu aktaran Aljanabad, “Zamanla alışmaya başladım, bugün daha iyiyim. Unutmaya çalışıyorum. Eğlenmek için go-kart’a gitmiştik. Bana kask takmadılar ve 3. turda saçım tekere dolaştı ve koptu. Sonra hastaneye geldik ve çok zor ameliyatlar geçirdim. Ameliyatlarımı Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Yerimden kalkamıyordum ama şimdi kalkabiliyorum” şeklinde konuştu.

 

0

“Şoktan Dolayı Ağlayamadım Bile”

Olay anını anlatan 15 yaşındaki Aljanabad, çok acı çektiğini vurgulayarak, “O an acı ve şok hissettim, şoktan dolayı ağlayamadım bile. Sadece bağırıyordum ve hastaneye geldikten sonra olayı idrak etmeye başladım” dedi. Eve gitmek istediğini belirten genç kız, “İyileşeceğim ve saçımın düzeleceği günü bekliyorum. Eve gitmek istiyorum, evimi çok özledim. Sonra da sevdiklerimi ziyaret etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

1 7

Başka Ameliyatlar Da Geçirecek

Gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia eden Aljanabad iha muhabirine, “Çok hata yaptıklarını düşünüyorum. Böyle tehlikeli bir durum olduğunu bilsem hiç binmezdim.

”Neden takmadıklarını sorduğumuzda da ‘hava sıcak olduğu için takmadık’ dediler” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu