Gündem

SÜEYBE KARAKUŞ’TA ŞENLİK VAR

Süeybe Karakuş Anaokulu’nda düzenlenen ‘Bölge Bölge Türkiye’ etkinliği ile 7 bölgeye ait lezzetler ve yöresel değerler tanıtıldı.

BENGİ Projesi kapsamında Süeybe Karakuş Anaokulu’nda öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin işbirliğinde ‘Bölge Bölge Türkiye’ etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Türkiye’nin 7 farklı bölgesine ait yöresel lezzetler ve kültürel değerler anlatıldı. Veliler tarafından sergi düzenlenirken, Öğrenciler de sergiledikleri oyunlarla etkinliğe renk kattılar. Etkinlikte stantları gezen Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, etkinlikte öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri tebrik ettiler. Süeybe Karakuş Anaokulu’nun düzenlediği ‘Bölge Bölge Türkiye’ etkinliğine Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Süeybe Karakuş ve aileler katıldı.

‘Dayanışma İçerisinde Etkinlik’

Yaptıkları etkinlikle ilgili konuşan Süeybe Karakuş Okul Müdürü Makbule Gök, ‘Velilerimizle birlikte organize ettiğimiz BENGİ projesi kapsamında, Değerler Eğitimi’ni içeren ve okul-toplum birlikteliğini sağlayan ‘Bölge Bölge Türkiye’ etkinliğini düzenledik. Türkiye’mizdeki 7 bölgenin tatları, lezzetleri ve yöresel dokularının tanıtıldığı etkinliğimizde herşeyi sergileme imkanı bulduk. Velilerimizle işbirliği ve dayanışma içerisinde bu projeyi hayata geçirdik. Gerçek bir işbirliği ve dayanışma projesi oldu. Katkılarından ve katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Velilerimizin ve öğretmenlerimizin emeği çok büyük. Çocuklarımız da gösterileriyle renk kattılar. Buna benzer projelerimize devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı. Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu