SporGündem

Sultanlar 3-1 Mağlup Etti

SULTANLAR 3-1 MAĞLUP ETTİ

 

Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı Işıkkentspor’u 3-1 mağlup etti.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu bayanlar 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı önceki gün Kurtdereli Spor salonunda Işıkkentspor’u konuk etti. Büyükşehir Belediyesinin haberine göre Sultanlar zevkli ve çekişmeli geçen mücadele sonucunda rakibini 3-1 mağlup etti. İki takım da ilk sette başa baş bir mücadele ortaya koydu.

 

İlk set 25-19

İlk seti Sultanlar 25-19 aldı. Bİkinci sette ise büyük bir heyecan yaşandı. Başa baş giden seti 28-26 Işıkkentspor kazandı ve durum 1-1 oldu. Üçüncü sette maça ağırlığını koyan temsilcimiz bu seti zorlanmadan 25-9 kazanarak 2-1 öne  geçti. Son seti  ise 25-17 önde bitiren Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı sahadan 3-1 lik galibiyet ile ayrılarak moral buldu.

 

YARIN ARKASSPORLA MÜCADELE

Sultanlar Çarşamba günü deplasmanda Arkasspor ile karşılaşacak. Bu maç geçen hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı antrenörü Uğur Baysal, çekişmeli geçen bir maç sonunda kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Sakat oyuncularımız var. Ama sahada mücadele eden oyuncularımız görevini en iyi şekilde yaptı. Kazandığımız için mutluyuz, kazanmaya devam edeceğiz. Bu maçı unuttuk, şimdi önümüzdeki maçı düşünüyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu