Sürücülerin Kapanla İmtihanı: '4 Günde 200 Lastik Değiştirdik'
Yeni yapılan yoldaki kapanı fark etmeyen sürücülerin araçlarının lastikleri patladı. Kapanın bulunduğu yerde ise lastikçi dükkanı bulunuyor.
Sürücülerin Kapanla İmtihanı: ‘4 Günde 200 Lastik Değiştirdik’
İstanbul’un Esenyurt Pınar Mahallesi 1569. Sokak’ta, yolun tek yöne verilmesiyle birlikte ters yöne gidişlerin engellenmesi amacıyla kapan yapıldı. Ters yöne giden bazı sürücülerin kapanı fark etmeyerek üzerinden geçmesiyle araçların lastikleri patladı. Bazı sürücüler ise sürekli kullandıkları yoldan geçmeye çalışırken kapanı son anda fark etti. Kapanın bulunduğu sokaktaki esnaf da sürücüleri geçmemeleri konusunda uyarmaya çalışıyor. Ters yönden gelen bir sürücünün kapanı fark etmeyerek otomobiliyle üzerinden geçtikten sonra lastiklerinin patladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
DHA’da yer alan habere göre, kapanın konulduğu yerde lastikçi dükkânı bulunan Murat Tütün,
“2,5 yıldır burada lastikçiyim, 5 gün önce buraya kapan koyuldu. Yol tek yöne döndü ama vatandaşımız eski sistemden ezbere devam ettiği için maalesef bu şekilde kapana girerek mağduriyetler yaşanıyor.