Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Survivor’da Yüz Kızartıcı Olay

Survivor’da, Acun Ilıcalı’nın yüzünü kızartan ilişki itirafı geldi. “Önce başkasıylaydı şimdi benimle” Survivor’da hamilelik skandalının kahramanıydı.

 

 

Survivor’da Yüz Kızartıcı Olay… Survivor 2023 macerasının artık sayılı günleri kaldı. Bu sezon beklenen ilgiyi görmedi Fakat, hatırı sayılır bir kitleyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Önceki akşam yayınlanan bölümün misafirleri ise Survivor Yunanistan yarışmacılarıydı. Bu sezon Survivor Yunanistan ekibi, All-Star olarak düzenledi. Beraberinde, kendi içerisinde epey olaylı bir ekip. Ancak öyle bir isim var ki onun olayları bir türlü bitmek bilmedi. Önceki akşama damga vuran açıklama da yine ondan geldi.

Survivor'Da Yüz Kızartıcı Olay

Survivor’da Türk ve Yunan yarışmacılar ödül oyununda birlikte ter döktü.

Survivor'Da Yüz Kızartıcı Olay

Acun Ilıcalı, ilk olarak Yunan yarışmacılar söz verdi. Bunun yanında, Ilıcalı hiç beklemediği bir itirafla karşılaştı.

Survivor'Da Yüz Kızartıcı Olay

Survivor Yunanistan’da verilen büyük ödül ‘New York’a giden Marielena “New york nasıldı?” sorusu sordu. Sorulan soruya şu yanıtı verdi: “New York muhteşemdi. Zannedersem tüm Survivor’larda verilmiş olan en iyi ödül. YARIŞMA Haberlerinin edindiği bilgiye göre, muhteşem vakit geçirdik. Olabildiğince görsel, tecrübe ve anı biriktirdik. Dahası, Şahsen hayatımda yaşadığım en iyi tecrübeydi. Takımım ve Stavroula’yla muhteşem vakit geçirdik” ifadelerine yer verdi.

Survivor'Da Yüz Kızartıcı Olay

…Survivor’da Yüz Kızartıcı Olay…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu