Gündemİlçe Haberleri

Süslü Kadınların Turu Sona Erdi

Süslü Kadınların Turu Sona Erdi

 

Ayvalık Belediyesi katkılarıyla Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 10. yılında Ayvalık’ın da içinde olduğu 32 ülkeden 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

 

Suslu Kadinlar Bisiklet Turu Ayvalikta Yapildi 4

 

‘‘BİSİKLETE VE ÇEVREYE SAHİP ÇIKMAKTA KARARLIYIZ’’

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu renkli organizasyona Ayvalık Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz, bisiklete ve çevreye sahip çıkmaya kararlıyız” dedi. Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Ayvalık Belediyesi Paşa Limanı Sosyal Tesisleri’nde son bulan tura yaklaşık yüze yakın bisikletçi katıldı. Renkli detayları ile dikkat çeken bisikletler ve bisikletçi kadınlar Ayvalık’ta güzel görüntüler oluşturdu.

GÜVENLİ BİSİKLET SÜRMEK İÇİN PEDALA BASIYORLAR

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin: ‘’ Turumuz bu yıl yaklaşık 200 şehirde, yaklaşık 32 ülkede eş zamanlı olarak yine bağımsız gönüllü kadınlar tarafından yapılıyor, gururluyuz. “Dünya Otomobilsiz Kentler Günü” kapsamında bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak ve güvenli bisiklet sürmeye ilişkin altyapı talebini pekiştirmek için düzenlenmektedir” dedi.

Haber: Serap Acar

 

Suslu Kadinlar Bisiklet Turu Ayvalikta Yapildi 7 Suslu Kadinlar Bisiklet Turu Ayvalikta Yapildi 6

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu