GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Susturulan Değil Konuşabilen Bir Millet Hedefi İle Yola Çıktık

Susturulan Değil Konuşabilen Bir Millet Hedefi İle Yola Çıktık

Türkiye Değişim Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Akma Türkiye’de değişimin adımlarının atıldığını ve  değişim için yola çıktıklarını söyledi. Susan yada susturulan değil konuşabilen bir milletle değişimin alevlendiğini belirtti.

DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTIK

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Mehmet Akma dün parti binasında bir basın açıklaması yaptı.Akma konuşmasında  Altıeylül İlçe Kongremizi yapmış bulunmaktayız. Sındırgı İlçe Başkanımız Karesi İlçe Başkanımız ve Altıeylül İlçe Başkanımız bugün Balıkesir’de seçilmiş başkanlarımızdır.” dedi. TDP olarak bizde artık kulvarda varız, diyen Akma , “değişim için yollara düştük ve milletimiz de değişim istiyor. Çünkü AKP’liler ne köylüyü ne işçiyi ne memuru ayrıca ne esnafı asla asla düşündükleri yok. Kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar. Mesela bir örnek verelim; Bigadiç İlçemizde hayvancılık üzerinde, kredilerde sadece devletten gelen kredileri 6 kişi paylaşarak  binlerce çiftçimizi mağdur etmişlerdir ! Kimlerdir bunlar ? Birisi mevcut Bigadiç Belediye Başkanı olan İsmail Avcu, 150 metre uzunluğunda 6’şar adet zam yaparak 2’şer bin başlık, ayrıca devletin vermiş olduğu kredilerle milletin hakkını yiyenlerdir” şeklinde konuştu.

Dsc 0003

İTHAL,İTHAL İTHAL !

Akma, “Balıkesir’de mevcut AKP iktidarı köylünün ürettiği tüm mahsulü ithal etmektedir. Nedir ithal olan ürünler? Buğdayımız, mısırımız, nohudumuz çitlediğimiz çekirdek bile ithal, yetmedi müteahhidi ithal basını ithal danışmanları bile ithal olan bir ülkede sanki ithalden oy almışlar gibi Balıkesir halkından oy almadılar lakin ithallerden oy almış gibi ithalcilere yandaşlık yapıyorlar ”şeklinde konuştu

‘DUR’ DEMENİN VAKTİ GELDİ

TDP İl Başkanı Mehmet Akma “Balıkesir’de binlerce müteahhit bulunmasına rağmen hırsız müteahhitlere bunlar iş veriyor. AKP iktidarında Edip Uğur sülalesi başlattı hala devam ediyor. Balıkesir her nefesinde Balıkesir insanından ayrıca para çalan bir zihniyetin içerisindeyiz. Köylünün sütüne zam veriyorlar, desteğini çekiyorlar. Ne yapmak istediklerini biz de bilmiyoruz . Köylünün yapmış olduğu camiyi bile satan, köydeki okulları satan bir zihniyet.  Artık bunlara ‘DUR ’demenin vakti gelmiştir.”

Dsc 0036

KÖYLÜ MAĞDUR KALIRSA ŞEHİRLİ AÇ KALIR

TDP olarak bizler Balıkesir’de hiçbir zaman köylüden kendimizi ayırmayacağız. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün de dediği gibi ‘’Köylü kalkınmadan, şehirli kalkınmaz’’  eğer köylüyü mağdur ederlerse şehirli aç kalmaya mahkûmdur. Bir kilo domatesi bir kilo bibere muhtaç ettiler, TDP olarak bizler köylünün yüzünü güldüreceğiz  ve kalkınmaya köylerden başlayacağız ”dedi. SSK borçları olanlar hastaneye gidemiyorlar ama maalesef Suriyeliler kayıtsız şartsız en güzel sağlık tedavilerini alıyorlar. Balıkesir İl Başkanı olarak sözüm olsun bir tane Suriyeli kalmayacak. Balıkesir’in millisi işçi olacak.  Sayın Yücel Yılmaz bu saatten sonra sana uyku yok, senin yapmış olduğun çalışmalarda biz her zaman takipçisi olacağız. Şimdi susuyorum ama bundan sonra susmak yok. Bir de muhalefet var, AKP ve CHP bunlar ortak birer çalışma içerisindedirler. Birbirlerine basın önünde laf söylerler ama polisle anlaşırlar ve Balıkesir halkıyla alay ederler. TDP ‘de biz yürüyoruz, yürüyeceğiz bunlara göz yummayacağız.”Haber&Foto Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu