Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Susurluk AK Parti’yi Bağrına Bastı

Susurluk AK Parti’yi Bağrına Bastı

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Susurluk ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının da dahil olduğu Ramazan ayı programının üçüncü gününde Susurluk’ta Ak Parti’ye ilgi büyüktü…

CUMHUR İTTİFAKI, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN TEMİNATI…

Susurluk Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın Teşkilat üyeleriyle birlikte kılınan öğle namazıyla başladı.  Ardından program Cumhur İttifakı ortağı MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy ve Yönetim Kurulu ziyareti ile devam attı. Ziyarette, ülke meseleleri ve Balıkesir konuşuldu. Başkanlar, Cumhur ittifakı’nın Türkiye’nin geleceğine, bekasına yönelik gayretinin millet tarafından çok iyi bilindiği ifade ettiler. Başkan Ekrem Başaran, “Yeni Dünya düzeninde Liderlerin var olacağını, o nedenle 2023 seçimlerinin halkımız için bir lider seçimi olacağını” söyledi. Dünya’nın yaşadığı kriz ortamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya barışı için verdiği mücadelenin taktir edildiğini belirten Başkan Başaran, “Cumhurbaşkanımız çıkmaza giren, o bilinen güçlerini her fırsatta ortaya koyma gayreti içerisindeki devletler Ukrayna ve Rusya krizinde acze düşünce umut oldu. Güçlü lider, Güçlü ülke işte böyle olunur. Bizim kaybedecek yıllarımız, kaybedecek bir geleceğimiz yok. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 2023’te seçimleri kazanmak. Ülkemizi masada toplanan 6 benzemez ile gizli ortakları yedinci benzemeze bırakamayız. MHP İlçe Başkanımız Ali Gürsoy Başkanıma teşekkür ediyorum. Omuz omuza, güçlü Türkiye hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

1Susurluk Degerlendirme Toplantisi2

 

EKREM BAŞARAN, POLİS HAFTASINI KUTLADI….

MHP İlçe Başkanlığının ardından esnafı ziyaret ederek Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ziyaret edildi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kaymakam Muammer Köken, Ekrem Başaran’a El işi kurslarında yapılan bir hediye taktim etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Susurluk İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çıtak ziyaret edildi. Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle görevdeki polislerin gününü kutladı. İlçe Emniyet Müdürü ile Susurluk’taki asayiş konuları üzerine değerlendirmede bulundular. Ak Parti İl Teşkilatı daha sonra Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Sait’i ziyaret etti. Esnaf odasının toplantı salonunda esnafın sorunları ve beklentileri istişarede bulunuldu.

BAŞKAN BAŞARAN VE BAŞKAN GÜNEY RAMAZAN PROGRAMINDA GÖRÜŞTÜ…

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Esnaf Odası ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi Yemek TIR’ında vatandaşlara yemek servisi yaptı. Başaran, Ramazan’ın bereketini milletimizle birlikte yaşadıklarını belirterek, “Bugün burada Susurluk’lu hemşehrilerimizle birlikte Ramazan’ın manevi hazzını yaşıyoruz. Ramazan bereketin, paylaşmanın, yardımlaşmanın üst seviyede yaşandığı bir ay. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühten dolayı çok mutluyuz. Ayrıca, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’le de çok değerli bir sohbet imkanı bulduk. Kendisinin de yemek TIR’ımızın yanına gelmesi güzel bir davranıştı. Bu da gösteriyor ki, Ramazan-ı Şerif birlikte çok daha güzel. Ak Parti olarak Susurluk’ta olmanın, halkımızla güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyor, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum” dedi.

 

1Susurluk Esnaf Ziyareti1

 

SUSURLUK’TA EV İFTARLARINA DEVAM…

Yemek dağıtımının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın programa dahil olmasıyla iftar saatine kadar Susurluk’lu esnafların ziyaretlerine devam edildi. İftar öncesi ve sonrası ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerinin dağıtımı koordineli bir şekilde gerçekleştirildi. İftar saatinde; Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı H. Murat Uysal ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Müdürleri ayrı ayrı ev iftarlarına katılarak vatandaşlarla birlikte iftar ettiler.

GÖBEL ve MURADİYE’DE COŞKULU KARŞILAMA…

İftar sonrası teravih namazını Göbel Mahallesi Çarşı Camii’nde kılan Ak Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı, namaz sonrası kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. Göbel’den sonra Muradiye Mahallesine geçerek burada da vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin talepleri ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Mahalle ziyaretleri esnasında, mahallelerde bulunan ihtiyaç sahipleri ve şehit aileleri tek tek ziyaret edildi. Susurluk Ramazan programı her zamanki gibi değerlendirme toplantısı ile sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu