Gündemİlçe Haberleri

SUSURLUK LEZZET HARİTASI’NI HAZIRLIYOR

SUSURLUK LEZZET HARİTASI’NI HAZIRLIYOR

 

Susurluk’ta ana yol güzergahına yakın esnafların tanıtımına yönelik Lezzet Haritası Projesi çalışmalarına başlandı.

Susurluk’ta ana yol güzergahına yakın esnaflar için lezzet haritası projesi çalışmalarına başlandı. Ayranı ve tostu ile meşhur olan Susurluk İlçesi’nde şehirler arası ana yol üzerinde bulunan dinlenme tesislerinin yanı sıra yol güzergahına yakın noktalarda bulunan esnafında mola tesisleri olarak kullanılabilmesi ve kazanç sağlaması adına Susurluk belediyesi tarafından tanıtım çalışmalarına başlandı.

İlgili Makaleler

 

LEZZET HARİTASI HAZIRLANIYOR

Tanıtım çalışmaları kapsamında Belediye Lezzet Haritası Projesi’ni hazırladı. Hazırlanan proje ile ilçede yol güzergahına yakın noktalarda bulunan ve ilçenin yerel ürünlerinin satıldığı işletmelerin tanıtımlarının yer aldığı bir harita düzenlenmesi sağlandı. Düzenlenen bu haritanın İstanbul-İzmir -Bursa istikametinde il ve ilçelere dağıtılması planlandı. Bu proje sayesinde yerel esnafın daha çok kazanç sağlaması hedeflendiği belirtildi.

 

 “SUSURLUK; MOLA TOST AYRANDIR”

Lezzet Haritası Projesi ile ilgili olarak Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney açıklamada bulundu. Başkan Güney açıklamasında, Bildiğiniz üzere ilçemiz, ülkemizin en önemli yollarından biri üzerinde bulunmakta ve “Susurluk” kelimesi ülkemiz insanlarına mola, tost, ayran, lezzet ve dinlenme tesisleri kelimelerini çağrıştırmaktadır. Susurluk Belediyesi olarak ilçemizin bu “haklı” şöhretinden sadece yol boyunda ki dinlenme tesislerinin değil, yol güzergâhına yakın sayılabilecek noktalarda ki ilçemiz esnaflarının da faydalanmasını istiyoruz. ”Dedi.

 

KOMŞU İLLERE DAĞITILARAK REKLAM YAPILACAK

Başkan Güney açıklamasında,“Bu sebeple “lezzet haritası” projesi kapsamında hazırlayacağımız broşürleri İstanbul –İzmir- Bursa ve komşu illerimizde dinamik olarak dağıtarak yerel esnaflarımızın aktif reklamını yapacağız. İlk etapta önümüzde ki aylarda 50 bin broşürü bahsi geçen il ve ilçelerde dağıtmaya başlayacağız. Her biri birbirinden harika bölgesel lezzetlere imza atan değerli esnafımızı bir gün hasbel kader bu yoldan geçen her yolcunun aklına kazımak için, her sene bu faaliyeti ilkbaharlarda arttırarak devam edeceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu