Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Susurluk Şehidini Uğurladı

Susurluk Şehidini Uğurladı

 

Susurluk İlçesi’nde İlçe Bölge Trafik Amirliği’nde görevli Polis Memuru Hüseyin Sarı, görev başındayken kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren Polis Memur Hüseyin Sarı için İlçede cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE TÖRENİ DÜZNELENDİ

Susurluk İlçesi’nde İlçe Bölge Trafik Amirliği’nde görevli Polis Memuru Hüseyin Sarı, görev başındayken kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi. Görev başından yaşamını yitiren Polis Memuru Sarı için ilçede cenaze töreni düzenlendi. Yapılan cenaze törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ta katıldı. Hüseyin Sarı’nın ailesi ve birlikte görev yaptığı arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde emniyet teşkilatı mensupları oldukça üzgündü.

VALİ ŞILDAK VE BAŞKAN GÜNEY AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Düzenlenen cenaze törenine Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’de katıldı. Nurettin Güney ve Vali Hasan Şıldak Hüseyin Sarı’nın ailesine ve vazife arkadaşlarına başsağlığı dilediler. Nusrettin Güney cenaze töreni sonrası açıklamasında, “Görevinin başında şehit olan İlçemiz Bölge Trafik Amirliğinde görevli Polis Memuru Hüseyin Sarı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı dilerim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu