Gündemİlçe Haberleri

SUSURLUK SELE TESLİM OLDU

 

Susurluk’ta aşırı yağan sağanak yağış hayatı felç etti. Susurluk’ta ciddi bir afet yaşandığını söyleyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Susurluk’un son iki ayda iki kez sel felaketi yaşadığını söyleyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Susurluk ilçesi tarihsel süreç boyunca defalarca kez su baskınları ile karşı karşıya kalmıştır. Son 2 ayda 2 defa sel baskını yaşayan ilçemizde afetin maddi ve manevi zarar verdiği birçok vatandaşımız bulunmaktadır. Mevcut sorunların önüne geçebilmek, halkımızın mağduriyetini giderebilmek için Belediye Başkanlığımız ile Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi beraberliğinde afetlerde yaşanan sorunları en aza indirmek için çalışmalar başlatılmıştır” dedi.

68604819 434197733866269 2994186422627336192 O

“MAĞDURİYETLERİ GİDERECEĞİZ”

Vatandaşların yaşadığı mağduriyeti en kısa sürede gidereceklerini söyleyen Başkan Güney, “ Yaşanılan olumsuzlukların en kısa zamanda gereğini yapacağımız konusunda halkımız müsterih olsun. Bu zorlu süreç boyunca halkın mağduriyetini azaltmak için elinden geleni yapan Belediye Personelimize, desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal’a, bizzat yanımıza gelerek destek veren BASKİ Genel Müdür Yardımcısı  Erdoğan Güzgün’e, BASKİ Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Levent Keçecioğlu’na, BASKİ personeline şahsım ve Susurluk Halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu