Susurluk'ta Engeller Dayanışma ile Aşıldı
Susurluk'ta düzenlenen etkinlikte birlik ve dayanışma mesajları vurgulandı.

Susurluk’ta Engeller Dayanışma ile Aşıldı
Susurluk Belediyesi ve Engelliler Derneği iş birliğiyle düzenlenen yemekte, engelli bireyler ve aileleri bir araya geldi. Özel etkinlikte birlik ve dayanışma mesajları verildi.
Susurluk Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdi. Belediye ve Engelliler Derneği iş birliğiyle organize edilen programda engelli bireyler, aileleri ve protokol üyeleri buluştu.
Yemeğe Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan, Belediye Meclis Üyesi Serpil Gezer ve Engelliler Derneği Başkanı Ayten Semizel Akoğlan katıldı. Protokol üyeleri de etkinliğe destek vererek engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

“Birlikte Daha Güçlüyüz”
Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, engelli bireylerin toplumsal hayatta daha aktif yer almalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. “Bu tür etkinlikler, sadece farkındalık değil, dayanışmanın da en güzel örneklerini oluşturuyor” dedi.
Engelliler Derneği Başkanı Ayten Semizel Akoğlan ise, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına yürütülen çalışmalar için teşekkür ederek, katılımcılara desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.
Güzel Anılar Paylaşıldı
Program boyunca müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle engelli bireyler keyifli vakit geçirdi. Katılımcılar, etkinlik sonunda birlikte fotoğraf çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

Bülten