GündemEğitimİlçe Haberleri

Susurluk’ta Miniklerin Sürüş Keyfi Devam Ediyor

Susurluk’ta Miniklerin Sürüş Keyfi Devam Ediyor

Susurluk Belediyesi tarafından ilçenin kırsal mahallelerinde çocuklara yönelik akülü araba sürme etkinliği devam ediyor.

BU HAFTA YAYLABAYIR ÇOCUKLARI EĞLENDİ

Susurluk Belediyesi tarafından ilçenin kırsal mahallelerinde çocuklara yönelik akülü araba sürme etkinliği devam ediyor. Etkinlik kapsamında ekipler bu hafta Yaylaçayır mahallesindeki miniklerin akülü arabalar ile doyasıya eğlenmesini sağladı. Kırsal mahallelerde kovid-19 pandemisi nedeniyle uzun süredir okullarından ve arkadaşlarından ayrı kalan çocuklar belediye ekiplerinin düzenlediği etkinliğe katılarak pandemi kuralları çerçevesinde kurulan alanda akülü arabaları sürüyorlar. Kendi aralarında araba yarışları yapan miniklerin keyfine salgın tedbirlerinin uygulanması ve güvenlik açısındn ilgili ekipler eşlik ediyor.

TÜM MAHALLELERE ULAŞILMAK İSTENİYOR

Yaylaçayır mahallesi çocuklarına hizmet veren ekipler tüm mahallelerdeki çocuklara ulaşmak niyetinde olduklarını belirttiler. Susurluk Belediyesi tarafından dağıtılan özel maskeler ise çocukların etkinlik sırasında güven içinde eğlenmelerini sağlıyor. Etkinlikler belirlenen alanlarda 13.00 ile 16.00 saatleri arasında sürdürülüyor.Konuyla ilgili olarak Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Maske-mesafe-hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğimiz bu  etkinlikte, çocuklarımız için özel olarak hazırlattığımız maskeleri hediye ediyoruz. Çünkü çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden değerlidir. ”dedi. Önceki haftalarda yapılmaya başlanan etkinlik Karapürçek, Babaköy ve Göbel  mahallelerindeki çocukları sevindirmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu