Gündemİlçe Haberleri

SUSURLUK’TA PAZARYERİ OTOPARK OLDU

SUSURLUK’TA PAZARYERİ OTOPARK OLDU

 

Susurluk’ta vatandaşların araçlarının kötü hava koşullarından korunması için Hasan Can Kapalı Pazar yeri Belediye tarafından araç park kullanımına açıldı.

Susurluk’ta vatandaşların araçlarının kötü hava koşullarından korunması için Hasan Can Kapalı Pazar yeri Belediye tarafından park kullanımına açıldı. Balıkesir Valiliği tarafından Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen hava tahminleri ile ilgili yapılan uyarıların dikkate alınması ile Susurluk Belediyesi Hasan Can Kapalı Pazar Yeri’ni vatandaşların otopark olarak kullanabilmesi için hizmete açtı.

Susurluk Belediyesi dolu yağışı ve ya ani sel felaketine yönelik belediye hizmet ekipleri tarafından yapılan uyarılar sonrası araçlarını güvenli alana park eden İlçe sakinlerine, “Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olalım. Sizlerin can ve mal güvenliğini sağlamak ve mağduriyetleri önlemek amacıyla yağmur giderleri titizlikle temizlenerek gerekli çalışmalar gerçekleştirildi. ”açıklamasında bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu