Susurluk'ta Ritim Yükseliyor! Bu Gece Eğlence Bekliyor

Susurluk Belediyesi, 15 Ağustos’ta Üç No'lu Çay Bahçesi’nde Rabia ve İbrahim Baran Çoltu’nun tekrar sahne alacağı canlı müzik etkinliği düzenliyor.

Susurluk'ta Ritim Yükseliyor! Bu Gece Eğlence Bekliyor

Susurluk’ta Ritim Yükseliyor! Bu Gece Eğlence Bekliyor

Susurluk Belediyesi, müzikseverleri bir kez daha unutulmaz bir geceye davet ediyor. Yoğun istek üzerine, Rabia ve İbrahim Baran Çoltu, etkileyici performanslarıyla 15 Ağustos Perşembe akşamı tekrar sahne alacak.

Susurluk'ta Ritim Yükseliyor! Bu Gece Eğlence Bekliyor
Canlı Müzik Bu Akşam Coşturacak

Etkinlik, saat 21.30’da Üç No’lu Çay Bahçesi’nde gerçekleşecek. Tüm halkın davetli olduğu bu keyifli gece, müzik dolu anlarla dolu olacak. Susurluk Belediyesi, canlı müzik tutkunlarını bir araya getirecek etkinlikte, Rabia ve İbrahim Baran Çoltu’nun performansıyla müzik dolu bir akşam vaat ediyor.

Susurluk'ta Ritim Yükseliyor! Bu Gece Eğlence Bekliyor
Canlı Müzik Etkinliği

Haber: Bülten

Ayvalık’ta “Kıyılar İçin Adalet” Etkinliği Düzenleniyor

performans susurluk belediyesi perşembe canlı müzik etkinliği 15 Ağustos 21.30 rabia ve ibrahim baran çoltu üç no'lu çay bahçesi halk davetiyesi