GündemEkonomiİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

SÜTBİR’de Üreticinin Ürünü Bereketle Gelen Çeşitliliğe Dönüştü

SÜTBİR’de Üreticinin Ürünü Bereketle Gelen Çeşitliliğe Dönüştü

 

Bigadiç Süt Üreticileri Birliğinin doğallık özelliği ile ürettiği süt ürünleri beğeni ile tüketiliyor. Ayrıca, Birlik belirli günlerde kampanyalarla farkta yaratıyor. Dahası, sosyal medyadan yaptığı çekilişlerle de tüketicinin dikkatini çekiyor.  Birlik Başkanı Murat Değer, üreticilerin elinden gelen çeşitliliğin bereket kazandırdıklarını ifade etti.

 

SÜTBİR HALK SAĞLIKLI ÜRÜNLE BULUŞSUN HEDEFİ TAŞIYOR

Süt Üreticileri Birlik Başkanı Murat Değer, ”Bu mesleğe aşık olmazsanız bu mesleği yapamazsınız. Uzun bir maraton ve bu maratonda koşmak zor. Allah’ın izni ile de bu anlayış içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Ayrıca, vatandaşlarımızın sağlıklı ürünlerle buluşması için gece gündüz koşuyoruz” dedi. Birliğin, Bigadiç merkez şubesinin yanı sıra Balıkesir’de de satış mağazaları var. Ayrıca, Sütbir ilçelerde de ayrı bir tercih noktası oldu.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ VE TAZELİK ÖN PLANDA

Birlik Başkanı Murat Değer “ mağazalara Sevkiyatları kendi araçlarımızla gerçekleştiriyoruz. Özellikle, günlük ve taze olarak mağazalarımıza ulaştırdığımız ürünlerimize hijyen konusunda çok hassas davranıyoruz. Ayrıca, raflarda da en fazla üç gün tutuyoruz” şeklinde konuştu. Ürün çeşitliliğinin zengin olduğu mağazalarda doğal ürüne dair çeşitler hakim.

 

289564600 10217219388275434 5610312299285319447 N

 

SÜTBİR LEZZET’TE SINIR TANIMIYOR

SÜTBİR, Balıkesir’in Bigadiç ilçesindeki merkezinde ve ilçelerinde açtığı şubelerle dikkat çekmeyi başardı. Birlik aynı zamanda Türkiye’den farklı illere de internet üzerinden satış yapıyor. Dahası birliğin ürün yelpazesi “50 çeşitli Şehir” sloganını da yansıtıyor. Üstelik, Peynir çeşitliliği ile de dikkat çeken SÜTBİR ayrıca yurt içi ve yurtdışından gelenlerinde uğrak noktası oldu. Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, “Bigadiç süt Birliği olarak Bigadiç’imizi ve peynirlerimizi dünyaya tanıtmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

BALIKESİR’İN GÖBEĞİNDE DOĞAL ÜRÜN MAĞAZASI

 

Süt Üreticileri Birlik Başkanı Murat Değer Süt Bir’deki üretimle birlikte lezzete gelen yoğun talep bizi atağa geçirdi ve memnun etti. Bizde gelen talebe cevap vermek istedik ”dedi. SÜT BİR ilçelerde açtığı şubeleri ilede ilçe halkının memnuniyetini kazanan bir marka oldu. Balıkesir Kurtdereli heykeli ardında bulunan mağazasında şehrin göbeğinde doğal ürün merkezi oldu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ALAN PEYNİR ÇEŞİTLERİNİ SUNDU

Üretici Birliğinin Başkanı olan Murat Değer doğal ürünlerin tercih edilmesinin teşvik edici olduğunun altını çizdi. Konuyla ilgili özellikle belirli günlerde yapılan kampanyalarla müşterilerinde ilgisini çektiklerini ve memnuniyet duyulmasının kendilerini memnun ettiğini belirtti. Öte yandan Bigadiç ilçesinde bulunan Süt Bir Fabrikası zengin bir çeşit ağına sahip. Bunun yanında ilçeye has doğal ürünlerle elde edilen her ürün Süt Bir markası ile Balıkesir’in  merkezindeki şubeler ve ilçelerinde de mağazalarda.

 

298553168 10217340980955175 5793397507543723290 N

 

ÜRETİCİNİN ELİNDEN DOĞAL ÜRÜN LEZZETİ

Bigadiç’in ürünlerinin tanıtımı için gece gündüz çalışıyoruz diyen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Süt Bir Bigadiç adıyla bazı ilçelerde ve Balıkesir merkezinde şubeleri ile hizmet veriyor. Başkan Murat Değer Burhaniye halkıyla Bigadiç yöresine özgü doğal ve ayrıca lezzetli süt ürünlerini buluşturdukları için ayrı bir gurur yaşadıklarını belirtti. Bigadiç’te bulunan fabrikada üretilen ürünler arasına doğal olan her çeşit eklenmeye başlandı.

SÜT ÜRÜNLERİ’NİN EŞSİZ ÇEŞİTLİLİK ÖRNEĞİ

“ Süt’ten elde edilen her ürün çeşidinin yanında Bigadiç’e has doğal pekmez, reçel ve benzeri ürün gamı da Süt Bir markasıyla satışa sundular. Ürünler tadıyla ve ayrıca doğallığıyla adından söz ettiriyor. Yoğurt, peynir çeşitleri, tereyağı, kaşar peyniri ve höşmerim tatlısından mozzarellaya kadar çok geniş bir yelpazeye sahip. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu