GündemEğitim

SYAL’da Derece İle Mezun Olan Öğrencilere Ödül

SYAL’da Derece İle Mezun Olan Öğrencilere Ödül

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nden derece ile mezun olan ilk üç öğrenci ile LGS yerleştirmeleri sonucu okula ilk üç derece ile giren öğrenciler için ödül töreni düzenlediler.

Bu yıl LGS sonuçlarına göre SYAL’a yerleşen ilk üç bu defa erkeklerden oluşurken, dereceleri Halil Kutay Taşaron, Hasan Can Çıtak, Ahmet Kaan Akkaya elde etti. Konuşmasına, yıkılan okulu yeniden inşa eden SYAL’in hamisi Rona Yırcalı’ ya teşekkürlerini ifade ederek başlayan Okul Müdürü Ali Duran, Türkiye’de örnek olan yeni binalarına geçtiklerinde daha iyi imkanlara sahip olacaklarını ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Okul Müdürü Ali Duran, SYAL – Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin her yıl Balıkesir’in eğitimine çok önemli katkılarda bulunduğunu, bu yıl da eylül ayından itibaren uluslararası AP çift diploma programını başlatarak, öğrencilerine dünya vatandaşı olma yolunda çok önemli bir imkan sunacaklarını ayrıca ifade etti.

Ali Duran, Okul Aile Birliğinin katkıları ve ayrıca SYAL – Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin destek ve katkıları ile daha da güçlendiklerini ve birlikte daha güzel başarılar yakalayacaklarına inandıklarını söylediler.

Aileler tebrik edilerek öğrencilere ayrıca ödülleri verdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu